090630

Blä, sovit så jäkla dåligt i natt så det finns inte.
Det har varit varmt och äckligt, och jag var pigg igår kväll så det gick verkligen inte sova.

Sen fick jag något jäkla dampryck och blev skitdepp över helt mysko saker. Kunde inte låta bli att ligga i sängen och gråta som ett litet barn.

Jag längtade så efter närhet så det fanns inte. Tänkte på saker som var innan och saker/personer jag faktiskt saknar även om jag inte borde det.

Fick till slut ta hjälp av min enorma gosseapa Bobo som fick hålla om mig. Kändes mycket bättre :) Han är fan lika gammal som jag, 21 år alltså :)
Han kommer alltid att finnas med mig, den sötnosen.

Jaja. Blev en dag idag med.
Efter jobbet träffade jag Emms på Viskan och vi satt och pratade lite om saker som inträffat osv. Och GUUUUD, vad stor hennes mage har blivit :) Riktigt rund och go.
Vi satt där ett tag innan Mathilda kom dit och berättade att Hannahs kanin Hampus var död. De hade hittat han stenhård i buren tillsammans med sin syster Pyttan.

Faaaaaan. Känns som att alla ens djur bara går och dör. Varför ska det vara så?
Sluta upp med detta nu!
Vinden, vänd är du snäll... Detta ska väl bli en bra sommar?

Näe, nu ska jag röka.
Puss hej.

Nyfärgad

Klev precis ut ur duschen. Var nog fan det skönaste dusch jag någonsin tagit.
Hårfärgen som jag använde gjorde förbannat ont och sved som in i helvete. Aldrig varit med om något liknande.

Var för övrigt en ny färg, eller ja, ett nytt märke jag provade, och jag säger då det. ALDRIG IGEN. Trodde jag skulle börja lipa. Har dessutom lite sår i håret, för jag kliar upp mitt stackars huvud av någon anledning, och när färgen kom i dessa små sår trodde jag att håret skulle fatta eld.

Hannah och jag funderade även på om det var blekmedel jag fått istället för mörkbrun, för det luktade minst lika starkt som blekmedel. Hemskt.

Aja, skiten är borta och snart kommer håret bli lent och glansigt.
Mmmmm, älskar nyfärgat hår, det är sååå fint :)

Kanske ska visa er i morgon hur det blev, då får ni se på grejer.

Nej, ska nog ta och nana snart faktiskt.
Min stackars kropp är alldeles utmattad efter dagens prövningar och är verkligen i behov av en god natts sömn, och framförallt en annan kropp som omfamnar den :)

Fast får nog glömma det där sista för stunden, blä.

Natti!


090629

Blä, jäkla bajsdag det har varit.
Började ju jobba idag igen och bara en massa skit från kunderna får man. Svär och skriker gör de på en. USCH, skit ner er säger jag bara.
Kastade iväg min penna i papperskorgen x antal gånger för jag blev så förbannad på de asen. Kan de inte bete sig som folk?
Nej, det går inte, för de beter sig som de är tre år gamla igen när idioterna inte får som de vill. HATA.

Jag ville bara gå hem sen på eftermiddagen när en riktig surfitta skrikit åt mig och jag var så förbannad så jag bara ville sparka sönder något. Min kollega Johan tyckte att det lät som en bra idé, men chefen håller dessvärre inte med om det :/

Aja, dagen tog slut till sist i alla fall.
Jag och Hannah drog till Viskan sen och käkade tacobricka med aioli. MUMS, vad gott det ÄR! Kan nog leva på det.

Har även köpt hårfärg så att jag ska färga mitt hår igen. Ser ut som bajs i håret och nu ska det bli mörkt igen, nästan svart, precis så som jag gillar det, grrrrrrrr.

Ska fan se om Hannah kan fixa mått hår nu innan det blir för sent.
Puss på er, skitungar ;)

Snart sängdags...

Ligger i sängen och ska väl snart släcka ner för natten.
Min första semestervecka är avklarad, bajs, och det är två veckors jobb som väntar innan det är dags för nästa vända med semester.
Har ju haft en underbar semester, rent ut sagt. Bara vissa saker som kunde varit bättre, men vad ska man förvänta sig egentligen?

Känner mig förbannat bitter och det vill jag inte vara. Jag vill vara lycklig, för fan!
Men det ordnar sig snart, får ju träffa mina underbara arbetskamrater i morgon och så kör jag och Karoline en filmkväll eller dylikt i nästa vecka, vilket ska bli trevligt.
Man blir knäpp av att gå hemma hela dagarna och inte göra något, eller ja, annat än att sola och festa de dagarna kring helgen så...

Men nu är man på banan igen, och ska väl även försöka skryta lite med brännan jag fått medan jag varit ledig.
Kommer se ut som jag tillbringat veckan på Rivieran eller nåt, i jämförelse med mina bleka kontorsråttor till kollegor, hahaha. Nej, skojade bara ;)

Nej, nu är det dags att stänga ner här.
Godnatt på er!

090628





Blä, jag är helt sönderbränd på min stackars kropp.
Var med familjen på Hofsnäs och solade och det hade mysigt.
Tyvärr så låg jag alldeles för mycket på mage och nu är jag röd som en tomat på hela ryggen, mycket sexigt om jag får säga det själv ;)

Jag och Hannisen var ju ute igår, med förfest hemma hos mig. Bara vi två, men det skiter vi i, vi har så roligt tillsammans i alla fall så vi klarar oss alldeles utmärkt på egen hand :)
Dock fick vi manligt besök på slutet av kvällen, och denne följde även med oss ner till stan för att sedan dra till Harrys. 

Vi hade ganska kul. För jäkla äckligt varmt inne på krogen bara och man svettades som en jäkla gris. Fick även en redbullvodka över hela mig och det var riktigt mysigt. Fin kombination av svett och klibb, mums mums. 

Kvällen slutade med att jag och Hannah bråkade för att hon supit bort sitt pass. Nu har hon ingen fucking jävla legitimation alls, och jag blir så otroligt trött på att hon inte har bättre koll på sina grejer. 
Slutade i alla fall med att jag tog en taxi ensam hem och hon försvann med några andra.  

Jaja, så kan det gå, så kan det gå.


Jag och Hannah på Harrys igår, sicka snyggingar ;)

Fylleinlägg

Hej och hå.
Jag är ganska full och har fått skriva om detta x antal gånger för att jag inte prickar rätt på tangentbordet.
Har kommit hem från krogen och precis käkat en ostfralla, det är det bästa jag kunde hitta hemma just nu :/
Bläääää, vill ha chips eller en Big Mac eller nåt. Maaaaaaaaaaat..

Har fan kommit fram till att alla killar är svin. Vad fan håller de på med egentligen? Vad i hela jävla helvete ska man göra för att de ska bli nöjda osv?
Jag har fan ingen aning och jag orkar fan inte ta reda på det heller. Jag ska bli en lesbisk nunna, så slipper jag denna skiten och alla problem som det för med sig...

Nu ska jag nog sova snart. Måste ha mer mat.,
Hej svejs!

090627

Var tidigare idag med mormor och morfar på hundutställningen som är på Ryda. Jag ville gå för jag tycker det är så kul med hundar, men ingen annan i familjen ville gå så det fick bli jag och mormor och morfar.
Såg en massa jättefina hundar, och det riktigt kliar i fingrarna för att man genast vill springa och köpa sig en egen. Men det går ju tyvärr inte...

Såg en hel del schnauzer (mest mellan och dvärg) samt mopsar (svarta), vilket jag verkligen gillar. Vi kom dock lite sent dit, så det mesta var redan över för dagen, men lite fick vi se i alla fall.

Jag var ute igår förresten. Tänka sig, JAG, UTE... Herregud... ;)
Vi var först vid Vattentornet och grillade, spelade kubb och hade det mysigt. Därefter gick vi hem till Elliz för att göra oss i ordning.
Sen drog några av oss till Harrys och shakade ass.

Jag tänkte dock att jag skulle ta det lugnt igår, för att spara mig inför ikväll, men det är ju helt jävla lönlöst. Jag blev ganska gött full där ett tag och jag har även en hel del trevliga minnesluckor, blä... Skyller det på allt som jag fick tilldelat till mig på krogen så.


Näe, nu ska vi ut ikväll igen då alltså. Ingen aning vart vi ska sedan, men någonstans i alla fall. Snygga och underbara, precis som alltid. WIII!

Ses i dimman sen i alla fall ;)


Elliz och jag på Harrys igår.


090626

Hoho, då är det REDAN fredag och bara två och en halv dag kvar tills man ska åter till jobbet. Fy fasen vad trist det känns. Får helt enkelt passa på och njuta av de sista lediga dagarna som är kvar.

Igår så var jag och Hannah ute en sväng. Åkte in vid sex för att få plats på Viskan.
Fy fan vad svårt det är att lyckas med den bedriften på en torsdagskväll alltså. Det är helt fullproppat.
Men till slut lyckades vi i alla fall och vi fick sällskap av syster Mathilda och hennes polare Aleks. Sedan kom min söta lilla Emma och joinade oss ett tag.

Satt där och tjötade och hade det trevligt, och tittade på en massa folk. Helt otroligt hur mycket folk det var i stan, alla verkade ha krupit ur sina hålor. Roligt dock.

Efter ett tag drog vårat sällskap och jag och Hannah var kvar själva ett tag innan vi fick sällskap av hennes vän Tobias och hans kompis Aron.
Så vi satt där ytterligare ett tag. Tror klockan var typ halv tolv-tolv när vi gick därifrån. Skulle gå till Tonic, men först till McDonalds för att köpa en Cheese, men då kom Hannah på att hennes nya fritidskort var borta.
Efter mycket letande kom vi fram till att det var lönlöst att finna det, så vi drog in till Tonic och hängde där ett tag.

Fick även där veta att Michael Jacksson dött. Trodde inte det var sant till en början, men det var det tydligen. Fortfarande inte fattat det, för det känns så himla overkligt. Han var så stor bara ju. Helt sjukt.

I alla fall så åkte jag och Hannah hem till mig sen och Hannah pratade med Becca som precis sett Mötley Crüe live på Peace&Love. Hannah grät och jag halvsov i sängen, även om jag fan var grymt avundsjuk på Becca. Hade så gärna sett dem.
Men nästa gång de spelar i Sverige eller i närheten, ska jag fan dit.

I morses vaknade jag nio och Hannha var redan vaken då. Vi drog in till stan i gårdagens utstyrslar (såg ut som riktigt white trash), för att hämta bilen hos mamma och sedan köpa frukost.
Gjorde detta och åkte hem. Så skönt att få i sig mat.

Nu ska vi hämta Mathilda och sedan plocka upp mamma i stan. Därefter blir det Mio för min del, då de har rea. Möbler och sånt där kan man faktiskt handla på rea, men fan inte kläder.

Nej, nu är det bråttom. Ska åka om två minuter och jag har inte klätt på mig eller något.
Puss!

090625

Sitter här vid datorn med ett glas vin i handen och väntar på att Hannah lämnar över duschen till mig.
Utgång senare ikväll, men vi åker in till stan redan vid sex för att se om vi lyckas få ett bord vid Viskan. Känns rätt så otroligt, men vi får se helt enkelt. Någon bra plan B har vi inte, men det löser sig nog alltid.

Ännu en underbar dag har det varit idag. Hann med Systemet när de öppnade, och även en sväng i Knalleland efter det. Sedan var det en lunch på Viskan som gällde, och därefter köpte jag och Hannah identiskt lika skor på Scorett.
Svarta klackar med nitar på, och även remmar som går upp lite på benen och även de med nitar på. Me like very much.
Nu när lönen kommit kunde man passa på att unna sig något.

Försökte även hitta något att ha på mig ikväll, men det var totalt meningslöst. Bara en massa äckliga reor överallt, jag och jag är inget stort fan av reor. BLÄ. Bara en massa fula kläder som är nedsatta till ett lägre pris. Som om man vill köpa dem nu, när man ändå inte ville ha dem innan? Nej, tack.

Nej. Om man kanske ska få tummen ur röva och börjafå igång maskineriet så att vi kan bli klara till sex.
Ha en trevlig kväll!

090624

Fan, vad duktig jag har varit idag.
Var i lägenheten och städade i två timmar. Ja, TVÅ timmar. Riktigt stolt över mig själv.
Jag diskade upp all disk, slängde sopor, gjorde rent på toaletten och i badrummet samt dammsög och moppade golven.
Fick även med mig TVn och DVDn, samt kaffemaskinen hemifrån. TVn passar riktigt bra in på min fina TV-bänk.

Tanken var att jag ska iväg och handla en massa mat i morgon, men jag kanske väntar med det tills på fredag istället. Har ju faktiskt min vitlöksost i kylskåpet, så det är bara lite bröd och mjölk som saknas. Tar nog resten en annan dag.

Måste fan även beställa bredband. Funderar seriöst på Bredbandsbolaget, men har ingen aning om hur bra/dåliga de är... Men det löser sig nog.

Jag har även hunnit med att träffa Emms och hennes "lille" vovve Rexie (schäfer). Vi gick i stan och satt lite i parken och mumsade på mjukglass.
Efter det blev det en lunch på Thai Silk. Mycket efterlängtat vill jag lova...

I morgon är det dags för utgång igen. Efterlängtat som in i helvete.
Lilla Emma ska även med ut, och det var ett riktigt bra tag sen jag festade med henne så det ska bli riktigt najs.
Vi ska vara hemma hos mig först och stöka ner allt det fina jag har gjort idag, men så är det ibland.

Nu ska jag och mamma nog se lite TV innan jag ska gå och lägga mig, då jag är en aning nanig...

Puss på er!


090623

Gud, vilken underbar dag det har varit idag.
Vid elva åkte jag, Hannah och Mathilda in till stan för att möta upp Elliz och Micke på Viskan för lunch. Kycklingsallad som vanligt satt riktigt fint.
Riktigt varmt och skönt var det att sitta där och äta lunch.

Efter det åkte jag och systrarna till Almenäs för att möta upp Emma där.
Låg där i flera timmar och stekte, så himlans underbart.
Årets första dopp är även avklarat nu, och det var skönt med tanke på den stekande hettan som låg i luften. Vi var så rediga att vi till och med hoppade ner i vattnet från bryggan. Imponerande för att vara jag, jag som är den största badkrukan i Borås typ.

Har fått en massa färg. Jag ser ut som en röd tvättbjörn i ansiktet. Lite vit runt ögonen för att solen har en förmåga att inte ta där. Bränt mig lite på axlarna med, men resten är jag rätt brun. 
Mycket fint med solbränna. 

Jag och Hannah ska sola lite under soltimmarna i morgon, och sedan MÅSTE vi till lägenheten för att städa undan. Usch, dåligt samvete har jag för att jag inte varit där och fixat än efter i helgen.

I morgon skall även ett par byggjobbare börja jobba med taket, och jag och Hannah som planerat en topless solning i endast string blir nog så illa tvungna att ändra våra planer. Får ju inte riskera att killarna trillar ner från taket, haha :)

Åh, nu är det dags för jordgubbar. Mamma hittade även lite grädde i kylen som vi ska doppa de små gubbarna i. Mums, mums.

Höres!

Vill skriva en bok

Fick något jäkla ryck innan.
Blev jättesugen på att bara sätta mig ner och skriva en bok.

Jag kokade lite kaffe och tog med mig laptopen och ciggen ut till en solstol på altanen. Drog en filt runt mig och började skriva.
Efter ett tag kom jag på att det jag skrev bara var en massa skitsnack. Blev någon jäkla fjortishistoria, och det är verkligen inget jag vill skriva.

Förr i tiden var jag riktigt duktig på att skriva. Fått mycket cred från lärare och så vidare för att jag skrev så bra och gripande, men sedan jag slutat skolan har allt försvunnit och jag skriver riktigt dåligt igen.
Har heller ingen idé om VAD jag kan skriva om och hur jag ska uttrycka mig för att det ska bli intressant.
Usch, ingen inspiration över huvudtaget. Tvinga sig till att få inspiration och skriva går inte alls bra, det måste komma spontant.

Får fundera och komma på något som intresserar folk och sedan skriva ner allt. Det är nog det allra bästa.

Gud, jag skulle verkligen vilja bli författare och kunna försörja mig på det...

Volbeat - Mary Ann´s Place

Here I sit at Mary Ann's place
Oh baby the rain is always pouring when I'm here
Saw the lightning caught your stone
Oh maybe the angels of tomorrow will let me go

Still the crying hurts in your head
Well I'm still beneath your feet
Well oh God don't seems to follow
Hear my prayers until tomorrow's settlement

Side by side with Lucy's stone
You two are forever missing colours in my home

Do you think you can forgive
I know that your life has been a burden
A living hell

Still the crying hurts in your head
Well you're still beneath my feet
Have you looked into the sky
Well oh God don't seem to mind
Will the fire burn the flower
Or the angels sing tomorrow, when I'm near

Sol, sol och sol

Gud, vilket fint väder det har varit idag.
Efter lunchen låg jag och Hannah ute och solade lite. Sen åkte vi in till stan och satte oss på Viskan och njöt av solen där i några timmar.
Var så skönt att vi bestämde oss för att bada sen när vi kom hem.

Sagt och gjort så åkte vi hem och drog på oss våra bikinis och drog till Dannikesjön. Dock var det så kallt där, så jag doppade bara ena tån i vattnet, det räckte för mig. 
Hannah däremot var ingen badkruka, och efter att ha samlat mod gjorde hon ett klassiskt kärringdopp :)  

Nu är vi hemma igen, och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll.

Ingen städning i lägenheten blev det idag, utan det får bli i morgon istället. Då ska jag äta lunch med Elliz, och sedan ska jag träffa Emma för at åka till Almenäs och ligga där och steka.
Härligt, härligt :)

Nu ska jag röka. Usch, måste sluta med det. Rökt alldeles för mycket nu på senaste tiden :/

090622

Sitter här och äter frukost, kaffe och knäckemacka med salami. LOVE!
Första dagen på semetstern, eller ja, beror på om man räknar med fredagen eller ej. Sak samma. Jag njuter som fan.

Vädret är prima än så länge också, varmt och skönt.
Ska nog dra på mig bikinin och lägga mig ute i några timmar sen och steka lite så att jag får tillbaka min färg. Blek som jag vet inte vad just nu, och jag gillar det icke.

Idag har jag massa att göra känns det som. Ska flytta över grejer hemifrån till lägenheten, typ TV och DVD osv.
Även städa upp efter Hannah som grisat ner en hel del igår när hon tog hem en massa killar till min lägenhet, UTAN lov och utan att jag ens själv var där. Nu får hon sitt straff, för hon ska banne mig torka golven och kanske till och med diska.

Ska även plocka upp Mathilda utanför Dalhem sen, klockan halv tre. Innan dess måste allting vara klart med lägenheten. Tight tidsschema, men jag kommer klara det :)

Nu ska jag ha mer kaffe och kanske ett knäckebröd till. Första gången jag äter frukost sedan i torsdags ju :)

090620

Nu är jag äntligen hemma från Smögen. Var tvungen att åka tidigast tre i eftermiddag, för jag var fan inte körduglig förrän då.
Jag har i alla fall haft det rätt okej. Kanske lite sämre än förväntat, då var en hel skumt folk där...

Hannah och jag kom dit strax före åtta, och var redan i ordninggjorda. Bättrade på det hela och sen fick jag också börja dricka vin. 
Fick ganska snabbt besök av några konstiga killar. En av dem pratade hela tiden på om sig själv, och hur jävla framgångsrik han var och att han sket i att Sverige inte gillade hans musik. Han var så jävla patetisk att jag bara ville sätta min klack i pannan på honom för att få honom hålla käften. 

Efter en stund lämnade vi dem, äntligen, och följde bryggan in till "centrum". Där var det en del folk, men så fick vi reda på att alla ställen hade 22 års-gräns. Helvete. Det är fan en jäkligt dålig ålder. 
Så vi fick så vackert vara kvar utanför krogarna som små fjortisar. Träffade dock på en massa trevligt folk utanför, bland annat ett par norrmän som Hannah fick för sig var jätterika och skulle prompt vara med dem. 

Hannah råkade tappa bort sin plånbok med. Vi tror det ialla fall, eller så blev den snodd. Hon var den enda som hade pengar, och de försvann i och med detta. 
Vi kunde inte äta, inte ens köpa lite vatten att dricka. 

Åt en frukost vid halv elva typ (mamma fick göra en överföring av pengar till mitt konto), och fick i mig lite vatten för första gången på 18 timmar. Det kändes så jäkla gött, och man mådde genast lite bättre.  

Sedan gjorde vi inte jättemycket. Försökte fördriva tiden och få mig bli körklar så snabbt som möjligt så att vi kunde hinna hem i bra tid.

Ska faktiskt ut i kväll igen. Tredje kvällen i rad. Det är fan inte likt mig. Blivit alkis på sista tiden.
Men det ska bli kul, sugen på lite alkohol igen ju :)

Ska hämta upp Hannah när hon slutat jobba sen, och sen möta upp Becca hemma hos mig, och sedan drar vi ner till den lilla staden.
Vet dock inte hur mycket folk som är ute idag, men det ger sig :)

Nu ska jag föna mitt hår, trevlig kväll!

090619

Woho, idag var det midsommar, och vilket väder vi har erbjudits! BLÄ.
Jag är faktiskt lite bakis nu.

Var nämligen ute igår kväll och drack kanske lite för mycket med tanke på att jag ska köra till Smögen senare.
Inte så farligt egentligen, men den jävla förbränningen man har är ju inte att leka med...

Jag och Hannah var hos mig först igår (hämtade upp henne vid halv nio utanför City). Hade inhandlat varsinn box med vin som ska räcka hela helgen. Borde dock inte vara några problem, för att min box känns rätt så full i alla fall.
Vi var hemma hos mig i min lägenhet, och pratade, drack och sjöng till gamla klassiker. Riktigt najs. Fulla blev vi med. 

Strax efter elva drog vi ner till stan och gick till Swing. Var där ett tag och stiftade bekantskap med en lesbisk tjej från Island. Hon var riktigt trevlig faktiskt! Hon var inte så påträngande som kan vara jobbigt, utan trevlig och rolig. 

Efter Swing så gick jag och Hannah och köpte Chiwarma, eller hur fan det stavas. Killen som sålde det lurade i mig att det var kyckling i, för jag gillar inte kebab, men det ställer jag mig ytterst tveksam till om det verkligen var i. Jaja, det var gott i alla fall för en hungrig mage. 

Vi sov i min lägenhet för första gången också. Riktigt mysigt. Men gud vad sängen var stor, 180 cm och lilla jag och Hannah tog inte ens upp hälften kändes det som. 
Dessutom var madrassen så jäkla hård så det kändes som att man låg rätt på marken. Funderar på att inhandla en till madrass som är lite mjukare, annars kommer jag få problem med min stackars rygg. Alternativet är att på något annat sätt göra den mjukare ;) 

I morses när vi vaknade ville Hannah att vi skulle GÅ ner till Maxi för att handla frukost. Men fan i helvete att jag går ner och tillbaka bakis för den jävla backen. Nixpix.
Så jag chansade och tog bilen över vägen till Statoil, och köpte lite frukost.

Kom nyss hem, och nu ska jag göra mig i ordning så gott det går, för vi ska ha gäster om en tjugo minuter och jag är inte klar alls.
Senare idag drar vi till Smögen, och vad som händer där, det vet INGEN ;)

Trevlig midsommar!

090617

En dag fullspäckad med jobb, as usual. Wiiiiii!
Fy fan vad jag längtar till min semester som kommer nästa vecka, även om det bara är en vecka så ska det bli så skööönt :)

Efter jobbet idag hade jag egentligen saker inplanerade, men detta ändrades i sista stund.
Slutade med att jag mötte upp Hannah och Becca på Viskan och satt där i nästan två timmar och myste. Alltid så trevligt att vara där, me like very much.

Sista dagen att jobba i morgon då, och så blir det utgång på kvällen. Sugen som in i helvete.
Måste dock ta det lite lugnt, för jag och Hannah drar till Smögen på fredagen och ska festa där igen. Vi funderar seriöst på att sova i bilen, för vi är så jäkla osugna på tält efter Sweden Rock. Antingen det, eller ragga upp någon vi känner som har sovplats under "riktigt" tak. Men vi får se hur det utvecklar sig.

Snart ska jag och Hannah titta på film i min säng och mysa. Börjat att bli en tradition nu. Lite närhet, även om det så är från ens syster, är mysigt, haha :)

Mja, nu orkar jag inte mer här.
Godnatt!

090616

Faaaaaaan. Nu är det en massa skit igen.
Varför kan ingenting gå bra för en gångs skull? Nej, det är tydligen för mycket begärt.
Jag fattar inte varför saker och ting drabbar de oskyldiga? Varför? Varför i hela friden är det så?

Denna gången är det allvarligt. Riktigt allvarligt. Det är mycket som står på spel. Människors tillvaro står på liv. Man kan nästan säga liv med, för det är det faktiskt...

Jag vill så gärna kunna hjälpa till. Men denna gången så kan jag faktiskt inte. Jag står helt handfallen och bara ser på. Hur kommer det att gå? Det kommer nog inte att gå.
Ner i skiten, ännu längre ner.

Vad ska man göra när man ser de man älskar mest av alla bara dras ner, när man inte kan göra något för att rädda dem?

Jag vet så lite vad jag ska göra...

090615

Fy fan vilken jobbig dag det har varit idag.
Har varit så äckligt mycket att göra på jobbet. Från att ha varit superlugnt till fem gånger mer på bara en helg är ju helt otroligt.
Fått jobba gärnet hela dagen lång, och irriterad och sur på alla kunder som bara har en jäkla massa problem HELA tiden. Fy fan så störande.
Ska bli så otroligt skönt med en veckas semester nästa vecka så det finns inte :)

Åkte faktiskt till lägenheten efter jobbet idag med. Fixade med badrummet. Städade den äckliga duschen, och pappa satte upp badrumsinredningen.
Blev riktigt fint, och speciellt när man får upp krokar så handdukarna kommer upp det blir lite färg mitt i allt :)

Kommit fram till att jag nog flyttar under min semester nästa vecka. Då jävlar.
Nu är jag riktigt taggad :)
Redan bestämt att förfesterna på torsdagskvällarna tillbringas ute på min balkong i kvällssolen, heeeelt underbart!

Nej, nu ska jag nana. Dags för nya tag i morgon ;)

Natti!

090614

Jag har typ tillbringat hela dagen på Viskan idag känns det som.
Först var jag inne med Emelié och Elliz och tog en underbart god kycklingsallad till lunch, och lite kaffe på det.
Satt där i några timmar och njöt av solen.
Därefter drog vi till Knalleland för Elliz skulle köpa lite saker. 

När vi var klara där drog jag återigen till Viskan för att möta upp Hannah, Mathilda och Malin. Tog en kaffe igen och satt där ytterligare i någon timme. Dock blev det inte så mycket njutit av solen, för det var kallt och började nog småregna med.
Men det var trevligt i alla fall. Diskuterade midsommar. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra då. 
Usch, börjar få lite småpanik för det är ju redan på fredag...:/ 

Vi kom i alla fall fram till att Hannah vill att vi åker till Smögen (av alla ställen). Ingen aning om vad vi ska göra där, förutom att festa, men det återstår att se vad som händer helt enkelt. 

Efter Viskan åkte vi till Hemmakväll och hyrde lite filmoch köpte godis. 

Killen som stod i kassan tog alldeles för lite betalt för alltihopa och när vi kom på det när vi gått ut, kubbade vi snabbt som fan till bilen för att han inte skulle springa efter och ta mer betalt. 
Meeeeen, synden den straffar sig självt; Hannah stukade foten. Jag och Mathilda kunde inte låta bli att skratta, för det var rätt så komiskt. 

Har precis kollat på en av dessa filmer. Rätt så bra var den, men kommer inte ihåg vad den heter. Sorglig i alla fall, och det funkar ju inte för någon av oss. Vi grät som små barn. 

Grät till och med lite på Viskan när vi av någon förunderlig anledning började prata om filmen Black Beauty. Då är jag helt körd, jag börjar ALLTID att gråta. 
Så jag var tvungen att ta på mig solglasögonen för att dölja tårarna som rann nedför kinderna, samtidigt som jag både skrattade och grät. Helt sjukt. 

Nu är det väl snart dags att göra sig redo för sängen, då det är jobb i morgon. Så otroligt osugen så det finns inte, men man är ju så illa tvungen. 

I morgon efter jobbet ska vi till lägenheten för att göra klart det sista. Wohooo, snart dags att flytta! :)

Natti natti! 

Åktur i skogen

Precis blivit avsläppt av Emms.
Vi har varit ute och åkt i typ två timmar och bara upptäckt nya och fina ställen.

Började med att vi bestämde att vi skulle åka till Dannike-sjön, men när vi där kom dit och bredde ut filten på bryggan, märkte vi att den läckte igenom.
Så vi ville inte sitta kvar där och bli blöta och kalla om rumporna, så vi bestämde oss för att åka runt i stället.

Sagt och gjort. Vi drog ut mot Ulricehamn, men svängde av mot Tvärred. Åkte runt där på småvägarna runt Åsunden och såg solnedgången i horisonten.

Så himlans mysigt, för det var verkligen jättefint där ute med alla små stugor vid vattnet, stora gröna hagar och djur som gick och betade.
Kände att det är ett ställe där jag kan tänka mig skaffa en stuga i framtiden. Utan några som helst problem.

Vi kunde konstatera att vi blev kära på direkten.

Otroligt härlig och mysig åktur. Inte alls tråkig som det annars lätt kan bli.

Nu vet jag dock inte alls vad jag ska göra. Halv tolv på en lördagskväll och jag är liksom hemma och gör INGET.
Får väl gå ner till vardagsrummet och joina mamma framför någon film. Pappa har väl redan somnat i kökssoffan antar jag...

Vi hörs i morgon, natti natti!

090613

Lördag kväll och det blir förhoppningsvis att träffa Emma lite senare. Vet ej vad vi ska hitta på, utan får se vad som händer. Ingen alkohol är inräknad i alla fall, eller i alla fall inte för hennes del och nog inte för min heller (även om jag är lite småsugen).

Gårdagen var i vilket fall riktigt lyckad.
Fick sluta tjugo minuter tidigare och skyndade mig hem till Elliz för att göra mig i ordning inför Babbel. Vi hade bokat bord till sju, och jag slutade tjugo minuter i sex. Liiiite stressigt bara.
Men det gick i alla fall.

Vi kom till Babbel och åt en massa gott. Drack en hel del med. Köpte in en kanna med Sangria (med rött vin i), samt ett glas vin till maten. Blev typ två och en halv rejäla glas med Sangria, och så vinet. Var en aning påverkad när vi åkte taxin hem till Elliz igen.
Sen när vi kom tillbaka så drack vi en massa vin och inväntade folket som skulle komma.

Jag och Johanna hade tidigare bestämt oss för att vi skulle ut, och till slut drog vi ut vid halv tolv (en kvart efter en hel drös med folk trillat in).
Vi gick till Harrys, jag och Johanna. Fullt med en massa studenter (som man tycker är sååå unga och inte vill ha inne på krogen). Rätt dåligt där faktiskt.

Vi stannade en timme typ, och sedan gick jag jättefull tillbaka till Elliz i mina 12 centimetersklackar. Vinglade som ett nytfött föl som rest sig upp för första gången.

Stannade en liten stund hos Elliz, innan jag ringde en taxi och åkte hem. Stackars taxichaufför, jag satt och babblade på heeeela tiden om allt och inget. Hon blev väl en aning lättad när jag väl klev ur bilen hemma.

I morses när jag vaknade, strax före elva så var jag inte ens bakis. Helt otroligt. Lite vinglig på benen, men inget annat.
Vi åkte till och med till lägenheten för att pyssla.

Faktum är att vi hann med en hel del. Orkar inte räkna upp allt, men kan säga att det bästa blev min enorma kruka som äntligen blev färdigplanterad.
Räknade ut att vi använde över 100 liter jord till den förbannade krukan. Fick åka hem två gånger för att hämta mer jord. 
Men slutresultatet blev otroligt fint. Skall försöka ordna fram ett kort så alla kan se :)

Nu ska jag nog ner och äta mer jordgubbar som mamma köpt när hon handlade :) 

090612

Usch, igår var en helt sjuk kväll. Bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv.
Ska inte dra upp allt med tanke på de inblandade, men hela familjen var i totalt kaos. Bara en massa gråt och skrik. Så himla hemskt...

Allt började när jag och Hannah kom hem från Viskan. Knäppte min första (och enda tyvärr) öl, och sedan gick allt bara utför. Har egentligen ingen aning om hur allt började, men helt plötsligt så var det där bara och alla var som galna.

Hela kvällen var förstörd i och med det.
Jag och Malin stod i mitten av allt och kunde inte göra något. Bara försöka lugna och se på, men till ingen nytta. Det var ingen som lyssnade, alla skrek.

Slutade på det sätt det absolut inte skulle sluta på. Trodde att det var över, men det var det inte. Det ligger där bakom jämt, kommer förmodligen också alltid att göra. Finns inget att göra åt det.
Bara försöka se till att det inte finns anledning till det att bryta ut. Stänga in det. Försöka i vilket fall...

Jag tror dock att läget är lite lugnare nu efter natten. Alla försvann i princip och vi var bara tre personer kvar hemma, och ingen som pratade med varandra. Alla var med sig själva.
Vad fanns det att säga? Säkert en massor, men ingenting som vi kunde komma på då.

La mig i sängen. Somnade till slut. Trött, arg, ledsen, orolig. Jag ville bara ha det bra. Jag VILL ha det bra. Men jag tror inte det kommer att bli bra så länge ingen gör något åt det.
Jag vill bort ifrån allt. Bara bort.

The wise man said just raise your hand
And reach out for the spell
Find the door to the promised land
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
Its the call of your heart

Close your eyes and your will find
The way out of the dark

090610

Sitter här i köket och dricker kaffe (min kaffemaskin) och käkar knäckebröd med goood salami på. Helt underbart med en liten kvällsmåltid :)

Idag har det var så otroligt stressigt på jobbet. Typ hela kundtjänsten var borta på kurs, så vi var fyra stycken kvar som fick ta hand om hela svenska linjen, och jag var även backup på norska. Helt otroligt, för jag är nog den inne på CS som förstår norska sämst.

Fick ta kortare lunch och verkligen försöka pressa ner kön, men så fort den var låg så ringde sju stycken in på samma gång och kön blev skitlång IGEN.

Fick även jobba över till klockan sex, idag igen, för att köra över mailen tillsammans med Elliz. Vi klarade det precis till klockan sex, vilket inte alls var dåligt.
Slog nästan sönder tangentbordet för att jag försökte jobba så snabbt som möjligt.

Efter jobbet i alla fall drog vi till Tant Grön och mötte upp Emelié. Inte sett henne på en vecka, så saknat henne :)
Vi köpte i alla fall fika där och drog hem till Elliz och fikade.

I morgon ska jag träffa Emms igen och titta på magen och prata av mig om allt som hänt sedan vi sågs sist. Kommer inte ihåg när det var, två veckor sedan kanske?
Ska i vilket fall bli mycket trevligt :) Viskan blir!

Ska även försöka hitta något att ha på mig på fredag. Pappa ska ge mig mina pengar i morgon, så då kanske jag kan köpa något nytt så slipper jag se ut som ett skabb för en gångs skull.

Hm, ska man kanske ta sig ett till knäckebröd med lite salami? Hmmmmmmm.
JA!

Godnatt!

090609

Guuuuud, vad jag är hungrig... Sitter och väntar på maten som snart är klar (förhoppningsvis).

Idag har det varit utbildning på jobbet typ hela dagen. Andra delen av vår servicekurs Act Service. Höll på från 10-17, så vi var där ett tag.
Massa folk från andra butiker ute i landet var där också. Kul att äntligen få ett ansikte på dem.
Oturligt nog jobbade jag till sex idag och var tvungen att sätta mig inne på kundtjänsten den sista timmen :/ Ringde på som fan...
Men i morgon slutar jag 17, och då blir det fika med Emelié och Elliz :) Viskan igen, I guess. Men Guuud, vad jag har saknat det :)

Längtar btw som in i helvete tills på fredag. Skall ut och käka med tjejerna klockan sju på Babbel och sedan är det förfest hos Elliz, och sedan utgång :) Är nog alkoholist efter SR, för jag är fan sugen på sprit heeela tiden. Till och med öl, och då är det illa...

Näe, jag har fan inget mer vettigt att skriva, eller i alla fall inte som jag KAN skriva här.
Nu ska jag tjata på mamma att bli klar med maten ;)

Hejsvejs!

090607

Då var man hemkommen från Sweden Rock Festival 2009.
Jäklar, vad roligt det var när man summerar allt i efterhand. Riktigt skoj.

Kan ju dra en liten sammanfattning av de tre dagarna (plus halva dagen idag, söndag).

Vi gick upp klockan halv fem i torsdags morse, och kom hemifrån vid sex och sedan började färden ner mot Sölevsborg vid sju (gjorde massa stopp under vägen som tog lite tid).
Men sedan åkte vi och var framme vid halv ett eller något.
Vi kom på att vi hade så otroligt mycket grejer att vi inte fick med oss allt på samma gång till campingen. Men som tur var hittade vi en taxi (fyrhjuling) som kunde skjutsa oss till campingen och en lämplig plats. Öppnade första ölen i "taxin" och bara njöt av att vara framme.

Därefter hände en massa skoj, vi såg bland annat Volbeat och de var riktigt bra live faktiskt. Trevligt sällskap hade jag med :)
Dock så blev i av med våra värdesaker första natten, fast Hannah och Rebecca sov i tältet. Totalt blev vi av med tre telefoner, två kameror och några hundralappar var i kontanter. Även Beccas plånbok blev stulen igår medan vi satt utanför tältet, helt sjukt.

Så nu blir det till att skaffa en ny telefon i morgon, samt invänta nya SIM-kortet som mamma beställt till mig och Hannah. Hatar detta, man blir så jäkla handikappad av att inte ha telefon. Speciellt när vi lyckades tappa bort varandra x antal grr.

Men men. Sammantaget var det helt underbart i alla fall. Igår hade vi så varmt och skönt väder så vi kunde ligga ute och sola. Stiftade genast även bekantskap med några grannar till oss när vi låg där halvnakna.
En helskön snubbe som hette Henke strippade för oss till Barbados medan vi låg där och höll på att dö av skratt när vi fick se alldeles för mycket nertill :P 

BTW, bästa bandet vi såg; lätt In Flames. Var en sådan härlig känsla att springa ner fulla och glada mot den stora scenen och jag vet inte hur många tusen folk som står där och alla ljus lyser så härligt och musiken bara dönar så gött :)
Då kände man sig så jäkla lycklig i hela kroppen. Alla jävla bekymmer och alla personer man stör sig på bara försvinner och det är bara en själv, musiken och den lyckliga känslan i kroppen i en härlig kombination. 

Har egentligen en massa att berätta, men kan inte dra varenda liten händelse. MEN. Det var KUL! 
Sweden Rock nästa år medär redan givet!

Godnatt på er! 

Packar

Hue, jag håller på och packar för fullt inför i morgon.
Hannah har ju tagit den största väskan, och jag har fått en mindre så kan ju inte ta med mig så mycket saker som jag vill. Verkligen bara det nödvändigaste som ska ner.
Vet inte hur vi ska få plats med allting, men det löser sig nog på något sätt.

Har precis rensat kameran på alla bilder så nu är den helt tom, så när på en bild på mig och Karoline som är kvar. Det ska fotas som in i helvete de kommande dagarna vill jag lova!

Nej, om man skulle fortsätta nu så att man blir klar idag i alla fall.

Vi hörs om några dagar, och förhoppningsvis släpper bakfyllan rätt snabbt!
Puss.

090603

Ooooohhhhh, i morgon smäller det ordentligt! :)
Klockan ringer halv sex och då är det bara upp, duscha av sig, käka frukost och packa ner det sista för att slutligen åka iväg till Sölvesborg!

Känner dock att jag måste skynda mig lite. Har inte packat ett skit, och har inte ens hittat en lämplig handväska...
Mamma har även bett mig röja på mitt rum, men det har jag inte gjort än (ligger fullt med kläder över hela rummet). 

Har i alla fall varit riktigt "duktig" idag och kirrat spriten och nio paket med cigg. De hade ingen limpa så jag fick köpa nio istället :P
Det var i alla fall en hel del med sprit som köptes, i alla fall i mina ögon. 
Köpte tre flak öl, två boxar med vin samt två cider till Hannah. Jag som inte ens dricker öl i vanliga fall kommer verkligen att få lära mig det nu. 
Men bättre sent eller aldrig, eller vad man nu säger. 

Hmmmm, näeeeee, kanske är dags att börja plocka undan alla kläder på mitt rum och hitta en resväska att packa i. 

HÖRES!   

090602

Ännu en dag avklarad!
Jobbar bara till tolv i morgon så det känns riktigt skönt.

Efter jobbet idag drog jag, Emelié och Elliz till Ryda Sportfält för att titta på Jerry och hans lag som spelade rugby. Eller ja. Rubgy och rugby kan vi ju diskutera, för det mesta gick de omkring och det var bara vid vissa tillfällen de sprang.
Hade förväntat mig mer action och blod, men det var ju som att se på balett i princip...:/

Haha, det hände en rolig sak idag på lunchen.
Jag och Elliz skulle köra tillbaka till jobbet efter att ha varit på McDonalds på Hulta. Och så ska jag svänga ner på motorvägen, men så går inte det för att det är stopp, och det står en stor lastbil i vägen.
Så kommer jag på när jag svängt av, "Jävlar, det går ju inte, det är ju motsatt riktning". Skyndade mig ut igen innan jag hann köra på lastbilen. 

Kommentaren på det inträffade var: "Jag tyckte det var lite trångt". Vet inte riktigt vad jag ska skylla på faktiskt... :P 

Usch, jag har så mycket att göra i morgon. 
Ska fixa tre flak öl, två stycken bag in box, några cider och även en limpa cigg. Mycket pengar kommer att gå åt och det svider ordentligt :/ 

Naj, nu ska jag nana så att jag är pigg i morgon och hinner klara av alla mina ärenden. 
Natti natti!  

090601

Första dagen av två och en halv innan Sweden Rock är nu avklarad.
Varit rätt lugnt på jobbet idag. Satt på mail typ hela dagen och klarade nog mina mål galant, som vanligt, NOT :P

Åt faktiskt en lunch med Elliz i parken idag. Köpte en sallad och satt där och njöt i det otroligt fina vädret. Köpte vitlökssås till som dessvärre rann ut innan jag hann smaka på den, och sedan min apelsinjuice som rann ner i påsen också och på min sallad :/

Hämtade även upp min jacka på Grand som jag missade att få med mig i lördags. Fan, trodde att den faktiskt var borta och att någon äcklig person tagit den, men som tur var inte fallet så. Hade känts lite kiligt att bli av med min dyra jacka :/

Efter jobbet hämtade jag upp min skjorta som jag vunnit på Tradera. Riktigt najs, ska väl ha den i morgon och så får vi se hur den ser ut på :)
Sedan mötte jag upp Emelié en snabbis i Knalleland. Fick köpt min bikini (leopardfärgad, grrrrrrr) och även en par solglasögon till. Min älskade svarta kan jag räkna bort då ena glaset är sönder och även en bågen gått av :P I loved them...

Och efter detta var det en fika på Bakgården som gällde. Riktigt mysigt får jag lov att säga. Trots alla dessa fjärilar i magen :) Usch, nervöst, men det gick bra i alla fall.


Nu kom jag hem för en stund sen och satt ute med mamma och Mathilda och pratade.

Så otroligt skönt att sitta ute en sådan här kväll. Det enda som saknades var trevligt sällskap och ett glas vitt, pricken över i:et!


I morgon kanske det blir en picknick på Almenäs med töserna. Vem vet.

Men hoppas på det i alla fall. Vore riktigt trevligt :)


Nu är det dags att dra sig tillbaka.

Natti natti!


RSS 2.0