Rapport från work

Första dagen på jobbet idag alltså... Hejhå vad nervös jag var i morses...
Så klart kom jag in till alla då de satt och hade möte, var tvungen att hälsa på alla och ta i hand, läskigt! Haha

Men de verkade snälla, vissa mer och andra mindre, men det ska nog gå bra i alla fall tror jag.

OCH, det finns en söt kille där! Kan inte låta bli att tycka att han påminner om någon, en del av Patrik, och en del av en annan, men jag kan inte sätta fingret på det... Jaja, det löser väl sig. Hoppas han snackar lite mer i morgon, han var så blyg den stackarn, i och för sig, jag var inte heller så talförd. Men det får de förstå, jag lät som jag hade en anka i halsen eller något. Så förkyld fortfarande.
Hoppas att förkylningen och det onda i halsen släpper så att man kan prata normalt och sluta snörvla hela tiden. Haha, det är verkligen pinsamt, att ingen säger till en snart.

I morgon är det andra och sista dagen på lagret då, sen är det kontorsdags, får vi se hur det går. Idag fick jag världens jävla order på ca 240 cd-skivor som skulle plockas ur hyllorna och sedan paketeras. Herregud säger jag bara. Det var jobbigt att gå igenom varenda en. Jaja, kommer säkert mer av det där i morgon. Fatta vad jag har koll på film och musik nu eller.

Sen har jag jätteont i mina stackars fötter... Puckade jag tog pumps till jobbet, gå omkring på ett lager i åtta timmar i pumps är att rekommendera till den som vill tortera sina fötter. I morgon blir det banne mig andra skor! Haha
De måste undrat vad jag var för en typ som dök upp så.
Jaja, de får väl undra, jag bryr mig inte så mycket. Haha

Ciaooo

Första dagen i morgon

I morgon gäller det.
Första dagen på mitt sommarjobb... Helt otroligt, vad kul det ska bli, men samtidigt nervöst som fan. Men det är klart, jag är alltid nervös inför sådana saker, Thérèse i ett nötskal.

Värsta schyssta jobbet är det med, asnajs lön.
Det enda jag ska göra är att svara i telefon i princip. Dags att träna bort telefonskräcken, gumman!
Människorna som jobbar där verkar trevliga med. En kille som heter Peter, han ser verkligen exakt ut som Peter Magnusson i Hey Baberiba! Jag fick en chock första gången jag såg honom. Trodde verkligen att det var ett skämt. Förmodligen är det inte det. Hahaha. 

Igår klippte jag av mig håret, ser ut som en gullig liten femåring typ. Men jag passar i det.
Men det verkar som att alla frisörer gått ihop och enats om att man ska göra allt i sin makt för att platta sina kunders hår så mycket som möjligt... Hallå, varför? Finns det någon som är snygg då den ser ut som om den gått omkring med en kondom på huvudet? Skulle inte tro det. 
Är det för mycket begärt om att få håret lite upptuperat och sprayat?
JA! 
Tack Sveriges frisörer för att ni plattar till oss ännu mer än vi redan är.

 

Dryg fredag

Ännu än dryg dag... Sjuk igen, precis som vanligt...
Varför ska jag vara sjuk hela tiden? Varför ska alltid allt tråkigt hända mig?
För mycket begärt att något bra ska hända en? Tydligen!

En massa tankar rör sig i en huvud... Gör jag rätt/ Gör jag fel? Vad borde jag göra? Vad händer om jag låter det fortsätta?

Jag känner på mig att jag kommer göra precis som han gjorde... PRECIS likdant! Varför är det så? Jag vill inte bli lika dum, men jag känner på mig att jag kommer bli det... Det är en jävla förbannelse han har gett mig, tack så mycket för INGENTING!
Kan dock inte låta bli att tänka på dig... Även om jag hatar dig så älskar jag dig... Livet är hårt, du är inte värd att älskas, men ändå kan jag inte låta bli... Som tur svalnar känslorna, riktigt tur... Annars hade jag inte stått ut med mig själv...
Jag vill inte att du ska finnas i mitt liv, inte ens minnena... Egentligen var det fina minnen, men med tanke på vad du gjort blir det bara hemska, tragiska minnen som får mig att vilja spy... Spy upp allt på dig och skratta dig i ansiktet då jag ser förnedringen. Vad bra jag skulle må då...

Så bra vill jag må varje dag.

RSS 2.0