INFLYTTNINGSFEST

Tjoho bloggen!

Sitter nu "hemma" i Målsryd med familjen. Hemma är från och med igår min lägenhet. För nu har jag ÄNTLIGEN flyttat in. Efter typ sex månader.

Igår var det som sagt inflyttningsfest med lite sköna människor. Lyckad kväll tyckte jag, fast jag (som vanligt) blev en aning för full.
Kvällen slutade kanske inte så lyckat för vissa, men för mig var den bra iaf.

I morses när jag vaknade kändes det dock inte så bra... Bakis som in i helvete, och jag skulle jobba klockan tolv på City Brämhult. Inventering var det som skulle göras, och det var ganska jobbigt till en början.
Dock var det riktigt goa pengar, tjänade 600 spänn drygt på tre timmar. Inte fel med lite extra klirr i kassan :)

Nu är det snart dags för söndagsmiddag, och därefter hem för att mysa med mig själv :)

I morgon ska vi fixa min inflyttningspresent, min lille ninis som jag ska få :) Längtar, längtar!

Avslutar detta inlägg med lite bilder från gårdagen.


Lilla jag (Nikki Sixx-look-a-like).

Söta Malin <3

Söta Emms <3

Cola & Göran :)

Malin och jag :)

Becca :)

Fredds på Harrys :)

Hannah och Mathilda <3


T.O.P.S.H.O.P.


MINA MUST HAVE THINGS FRÅN TOPSHOP.
LYCKA I MORGON?

I.LOVE.


I morgon blir det en av mina älsklingsbutiker på snabbtrippen till GBG.

Vi har även bestämt oss, INGEN maskerad på min inflyttningsfest. Ingen har ju hittat något att ha på sig så det sket sig.


Nyss åt jag och Mathilda lite glass från Cartedôr och dricker nu kaffe. Och båda sitterna med sina bärbara bredvid varandra i köket. Gud vad mysigt vi har det ;)

Puss och godnatt!

090827

Ohoj!

Shit, känner mig riktigt duktig idag.
Erbjudit mig att jobba lite extra idag (börjat 8 och slutar 18). Tio timmar. Inte dåligt, inte dåligt.

Så jag har suttit på mail heeeela dagen och faktiskt plockat 122 mail redan. Det är bra gjort.
Mer kommer det definitivt att bli, för jag ska klara mina mål med råååge idag.

Snart ska jag även äta lunch med systrarna mina på Thai Silk.
Älskar det stället, även om det är skitdyrt... Varför har de höjt en lunch till typ 90 kronor? Vem äter så mycket så att det är värt 90 kronor?

Jag har inga svar på de frågorna... Blä.
 
Dags att plocka mer mail. Hoho.

Puss på er tills vidare!

090826

Goderafton ute i stugorna!

Fan, jag har verkligen varit superduktig nu. Packat ner typ alla kläder som jag ska med mig vid flytten. Eller ja, packat och packat, snarare slängt och knölat ner i en enorm påse.
Hade inte ens vanliga papperskassar, ni vet sådana man får typ på City och skit när man handlar. Nej, så det fick bli en Ikea-kasse och världens största påse från Gallerix.
Är iof en del kvar som ska packas ner, men detta är det viktigaste. Så i morgon ska allt upp i lägenheten, kommer ta hela kvällen.

Ska även försöka göra min första stora inhandling då, spännande spännande.

Känns som att allt verkligen händer på en och samma gång nu. Rätt mycket panik inför flytten för allt ska vara klart till på lördag då inflyttningsfesten är. Kan ju verkligen inte ha en inflyttningsfest utan att ha flyttat in...

Försöker febrilt att leta efter en Pink Lady-jacka som jag kan ha på lördag, men det känns som ett moment 22 typ... FAN...


Någon som har? GE MIG!

090824

Hellu hellu.

Dagen har varit helt sjuk. Massa att göra på jobbet för att det var fem stycken borta. FEM! Sinnessjukt. Hela Norge var ju borta med, så vi skulle ta alla deras samtal med... Hatar sånt... Men bara att bita ihop och försöka göra det bästa av situationen.

Jag har även varit jätteduktig ikväll. Pratat med Tele2 två gånger, både om nytecknande av bredband + telefoni, samt mitt mobilabonnemang.
Nu ska bredband tecknas och mobilabonnemang bytas till ett betydligt billigare alternativ. SPARA PENGAR, SPARA PENGAR, SPARA PENGAR :)

Nu ska jag och familjen titta på Mannen som hatar kvinnor (efter Stieg Larssons bok). Ska tydligen vara bra, så det ser jag fram emot.

I morgon ska jag börja tidigare to kill the mail, och sedan blir det en träff med Emms hemma hos henne. Så får jag se hur långt de har kommit i huset. Trevligt, trevligt :)

Ha en trevlig kväll allihopa!

NATTBLOGG, 090823

Godkväll allihopa.

Har ni haft en trevlig och lugn söndag, och nu ligger ni i sängen och räknar minutrarna tills det är dags att gå upp i morgon bitti och jobba fem dagar i sträck? ;)

Jag har i alla fall haft en bra söndag. Vaknade upp alldeles yrvaken och småbakis vid tio i morses och bestämde mig för att gå upp så att jag skulle kunna hinna med allt som stod på dagens agenda.
Hann tyvärr inte med allt, men ganska mycket iaf.
Jag och systrarna åkte runt och köpte lite mer grejer till lägenheten, så nu är det ännu mindre kvar på min fina lista som jag har gjort.

Det som inhandlades idag var:

- Lampa till vardagsrummet (ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN!)
- Badrumsmatta
- Krokar till badrummet
- Supermjuk pläd till vardagsrummet
- Tvättkorg


Så nu är jag nöjd och glad. Mer saker skall inköpas i veckan då den otroligt efterlängtade lönen kommer.
Har även varit så flitig att jag har skrivit ihop en handlingslapp till mat, så nu vet jag EXAKT vad jag ska handla :)

Hyrde även lite film idag som vi har kollat på. Alltid mysigt att göra på en mörk söndagskväll :)

Nu ska jag fortsätta läsa i The Dirt (vet inte hur många gånger jag har läst den) och sen nana.

Sov så gott, allihopa! :)

SOMEONE.IS.IN.LOVE!

Oja, vem lyckas inte hitta något som faller under kategorin "MUST HAVE" när den kollar in Monkis höstkollektion?
Jag har spanat in deras hemsida i flera veckor och fann först dessa underbara "kängor" och sen det tuffa skärpet.

Vem gillar inte nitar och kedjor, liksom? ;)

TOTALLY IN LOVE!

090822

God kväll, sötnosar :)

Hoppas att ni alla har haft en bra dag. Det har i alla fall jag.
I förmiddags träffade jag Emms och Alex samt Alexs lille bebis Carl-Oskar. Såååå söt! Vi tog en fika på Viskan och vandrade sedan runt lite på stan.

Gud, vad jag blev sugen på att ha en egen liten bebis! När jag höll honom på Viskan trodde jag att jag skulle smälta. Men detta får nog dröja x antal år. Får nöja mig med min kaninbebis jag får i inflyttningspresent helt enkelt :)

När jag kom hem satt jag och Mathilda några timmar i solen på verandan och kedjerökte och pratade en massa skit. Jag och Hannah bestämde att vi skulle dra in till Tonic senare ikväll.
Så nu är man nyduschad och sitter här och dricker jordgubbsvin. Mums. Vin har det blivit mycket av den senaste veckan, IGEN...

Snart blir det en mysig middag med familjen och sen lite spel, och därefter utgång.

Önskar er en trevlig lördagskväll allihopa!

090821

Tjoho.

Det var några dagar sen jag skrev här, men jag har haft lite annat för mig när mamma och pappa har varit bortresta.
Hämtade dem innan efter jobbet på Landvetter. Bruna som in i helvete var de, orättvist...
Mamma hade till och med köpt presenter till oss :) Varsinn mascara från Lancomé, hoho! Taaaaaack, mami <3

I morgon ska jag träffa Emms och Alex. Alex har jag inte träffat sen vi slutade gymnasiet så det ska bli skitkul verkligen. Barn och hus har hon redan hunnit med, och Emms är inte långt efter.
Klockan elva i morgonbitti smäller det ;)

Åh, på tisdag är det lön, och jag funderar verkligen allvarligt på att dra till GBG på fredag. Har hittat ett par kängor för några veckor sen på Monki som jag är helt förälskad i. MÅSTE HA DEM! De och en rutig oversize-skjorta samt snygga leggings till är en hit ;)

Naj, nu tjatar redan mamma och pappa på att jag ska plocka ur diskmaskinen. De hinner knappt komma innanför dörren innan de börjar ;)

Puss på er och trevlig kväll! 

090817

Hoj hoj!

Fullt upp på jobbet idag. Kräks på det nästan ibland, men det är bara att bita ihop. Blev lite arg på jobbet idag med så jag slog sönder en penna och kastade iväg min bilnyckel. Någon som behöver gå en kurs i hur man hanterar aggressioner? :P

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade Mathilda så åkte vi till Knalleland. Mathida letade hårfärg och jag köpte en mysiskofta från Gina :) Skitsnygg med leggings i fake-läder, mjau!

Jag och Mathilda var klara vid sju och skulle titta på kaninbebisar (ska ju få en i inflyttningspresent!), men då var allt stängt. Gjorde typ ingenting i en timme innan vi hämtade Hannah på jobbet och handlade gulaschsoppa och vitlöksbröd.
Precis ätit klart och ska nu se sista avsnittet av Desperate (igen). Hatar det avsnittet för det slutar så spännande... OH, längtar som fan tills det kommer tillbaka i höst igen.

Nej, dags att titta nu.
Puss på er!




BILDER FRÅN GÅRDAGEN


Lilla Malin

Mathilda och Fredds

Lime i öl

Becca :)

Fyllekajor, me and Thildur

Becca

Våran egna lilla hora ;)

Hannah och Becca, lite wasted

Ute på stan

Fredds, Becca, Hannisen och jag

090815

God morgon!

Nyduschad och fräsch, insmord i lotion för min stackars äckeltorra hud behöver FETT. Mys.
Alldeles strax ska jag och systrarna in till stan för att äta middag hos mommo och moffa :) Först blir det en sväng till Systemet för att ladda upp med vätska inför ikväll.

Usch, igår hann jag inte annat än komma hem innan det blev ett glas vin, och sen ett till. En sen blev det en grogg, och så mer vin... Hua.
Hade ju inte sovit ordentligt den natten efter att ha gått upp halv fyra och kört mami och papi till Landvetter. Så, jag var mer lättpåverkad än vanligt. Går det? OJA ;)

Kommer bli skittrevligt ikväll, det känner jag på mig verkligen. Ska ta mycket kort också så man har att skratta åt efter :)
Igår under "förfesten inför idag" så kom jag, Hannah, Mathilda och Fredds på en skittuff dans som vi fan måste köra idag.
Nej, föna håret nu och göra sig iordning inför dagen.

Puss på er!

It´s night!

Snart dags att få tummen ur röva och åka och hämta Hannisen från jobbet.

Fy fan vilket äckligt väder vi har haft här i Borås idag. BLÄ. Mitt på dagen fick himlen ryck och mitt i all sol började det, åska, blixtra och regna som in i helvete. 
Slutade med en fin översvämning utanför jobbet med, fint va? Var lite sugen på att bada där ett tag ;)



BTW. Får man vara "taskig" mot sitt ex? Ja, det får man.
Idag när jag plockade ur diskmaskinen på jobbet så vällde det en doft fram som påminde väldigt starkt om mitt ex, hihi. 

Well, avgör själva, elakt eller ej... ;) 


 

DAGENS OUTFIT.


Kofta - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Väska - Gina Tricot
Nitarmband - Lindex

Handlar jag mycket på Gina? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! 

Nytt hår?

Sugen på att förnya er i håret lite?

Kika in på denna sida för att vara med och tävla om fräscha stylingprodukter till ditt hår: http://frisortips.blogg.se/.


DAGENS OUTFIT.


Jeansskjorta - Gina Tricot
Stones T-shirt - H&M
Leggings - Gina Tricot
Plånbok - Monki
Cigg - Corner


090812

Morsning korsing!

Fyndigt ha? ;)

Nej strunt samma. Sitter i repan på jobbet nu med mitt kaffe och längtar efter att klockan ska bli fem. Fika på Viskan med Fredds och Hannisen :) Sånt som gör ens dagar lite mer värda, en guldkant på tillvaron helt enkelt...

Har sovit dåligt i natt med tanke på omständigheterna som är just nu. Drömde om det inträffade. Fy, namnen vad med i drömmen hela tiden.
Varför drömmer jag om det liksom? Jag är ju ändå liksom inte så insatt, fast man blev ju ändå det även om man aldrig trodde det i första laget...

Uscha. Detta måste få ett slut. Bara reda ut allt så att det blir bra, och folk måste försöka att gå vidare.

I alla fall.

Längtar tills min lilla Tildur kommer hem från Kreta med Malin... Saknar de två som busfröna :)

Nehej, återgå till jobbet igen.
Hörs sen!

090811

Tjuhuuuuu!

Hur är det med er? Hoppas att det är bra.

Uscha, vilken dålig update det har blivit nu de senaste dagarna, fya! Dock hade jag verkligen ingen lust att sätta mig framför datorn av vissa anledningar, som vi inte ska ta upp här med hänsyn till vissa.

Iaf, nu sitter jag här och ska snart göra mat åt hela familjen (varför kan ingen annan, utan varför ska den som är sämst göra det och sen klagar alla?). De hade tänkt köttfärsås med det gör jag inte. Tar något som jag kan, typ carbonara. Det är jag skitbra på ju!

Usch, jag blir så sur på vissa personer och sättet de uttrycker sig på. Vissa har verkligen inte mycket vett bakom pannbenet när det kommer till vissa saker.
Har du inget vettigt att säga, så håll för fan käften. Speciellt när 70% av det som kommer ur käften på dig är rent skitsnack.

Önskar att man kunde få stänga av världen för ett tag runt sig. Skulle vara så skönt och att få slippa skiten ett litet, litet tag...Puh.

Ska inte spy mer galla nu, räcker gott och väl som det är. Jag ska vara positiv! :)

Höres, bitches!

090809

God kväll, eller vad man nu ska säga.

Snart är det dags att nana, för det är ju jobb som väntar i morgon igen (suck, suck, suck), men tänkte köra en liten uppdatering först.

Dagen har bara varit helt slö. Bara pillat med designen lite på bloggen typ. 
Fast jag har faktiskt bakat min vinbärskaka idag för mormor och morfar kom på besök.
Sen har jag och Hannah handlat, och så lagade vi kvällsmaten. Så duktiga är vi!

Fredds var hemma hos oss också en stund och joinade oss vid fikan.

Vi har planerat lite inför helgen då mamma och pappa åker till Rhodos. På lördag ska vi ha grillfest hemma på terassen och sedan blir det utgång. Riktigt mys ska det bli.
Var ju verkligen skitlängesedan vi hade grillfest och det är ju alltid uppskattat liksom ;)

Usch, vad jag gäspar nu så nu stänger jag ner här.

Sov så gott sockertoppar!
Puss puss.

About me

THE LOOK.


Hårfärg: Mörkbrunt

Ögonfärg: Mörkbruna

Längd: Typ 158, kortis-kortis

Skostorlek: 37-38

Ålder: 21


LOVE.


Har du en tjej/kille just nu?: Min blinda kanin?

Gillar du någon?: Ja? 

Vem?: Mig?

Har du haft sex?: Skulle jag? Det var det värsta...

Har du haft många förhållanden?: Jag är alltid i ett förhållande



SENSE & STYLE.



Vad har du på dig nu?: Mjukisar och grå Kiss T-shirt

Hur ser dina trosor/kalsonger ut?: Ska jag lägga upp en bild?

Har du någon BH?: På mig ja

Storlek?: Stora, stora & stora

Hur beskriver du en ''fjortis"?: Blond, 5 cm tjockt lager solpuder i ansiktet, kråkbo i håret och en liter idominsalva på läpparna, how cute...

Hur beskriver du en "plugghäst"?: Motsatsen till ovanstående...

Har du bytt stil någon gång?: Jag är schizofren och paranoid så jag byter frisyr varje dag

Vem är din förebild?: Mami!


BAD DAYS.


Har du varit full?: Jag är jämt full

Har du däckat?: Varje kväll

Har du haft sex på fyllan?: När skulle jag annars ha det?

Har du rökt?: Inte rökt, RÖKER, och ska ta mig en cigg när jag är klar med detta...

Har du snusat?: Tvi, tvi, tvi

Har du gjort något olagligt?: Säg något olaglig jag inte gjort... Okej, jag har inte mördat någon

Har du slagit någon ner till marken?: Mjaaaa... Slog ju min syster med en kofot i ryggen en gång, men tror inte hon hamnade på marken...

Är du allergisk mot något?: Dig?

Tror du på Gud?: Jag försöker börja tro på mig själv först och främst... Gud är liksom inte prio här

Har du en bästis?: Någon som är min bästis?

Är du vegetarian?: Äckligt... KÖTT, MUMMMMMS!

Är du olydig?: Oja, smisk får jag varje kväll för det jag gjort 

Har du varit med om ett stort gräl?: Alla stora gräl startas av mig, så jaaaaa


Renovering

Hejsan svejsan.

Kör en renovering av designen på bloggen och därför ser den förjävlig ut för ett tag nu.
Men vänta bara tills den blir klar, då jäklar kommer det att bli snyggt vill jag lova er ;)

Ger upp nu för ett tag. Ska göra mig lite i ordning för det kanske blir en sen utgång idag, beroende på när mina kära föräldrar blir klara med Madonna.
Förhoppningsvis är de klara vid elva, men det tror jag bara att jag kan drömma om tills vidare :(

Aja, vi får se hur det blir.

Ha en trevlig kväll så länge gott folk!


And this is just how we are...



Tragiskt eller hur? ;)


Vin och mys vid Dalsjön

Nä hörrni.

Det blir inget mys ikväll med mina kära föräldrar. Jag, Hanni och Becca ska till Dalsjön och dricka vin och mysa lite.
Becca plockar väl upp oss någon gång vid halv nio.

Kände på mig att det ändå skulle bli en kväll innehållande alkohol, det är liksom så det råkat bli nu.

Vad tycker ni gott folk, dricker jag för mycket eller kanske för lite? :O Fjortis?



090807

Goddagens människor!

Hoppas att ni har det bra i den underbara sommarvärmen :)

Jag och Hannah har precis käkat bakismat, satt alldeles utmärkt fint, får jag lov att säga.

Gårdagen då. Jo, jag och Hannah gjorde oss i ordning lite hos mig först innan vi åkte in till stan för att möta upp Lina och sen gå till Babbel.
Det var jättemysigt på Babbel. Fick sitta ute på framsidan, vilket var skönt i den oerhörda värmen. Vi beställde in deras Tapas Fiesta.
Skitgott verkligen, och deras vitlöksbröd är ju to die for!

Efter Babbel åkte vi hem till mig en snabbis och drack lite för att sen dra in till Harrys. Trevligt värre på Harrys, och jag träffade på en massa fulla kollegor, vilket aldrig är fel, hiho ;)

Iaf, sen drog vi vidare mot Tonic och där övergav Hannah oss för hon skulle leta upp Mr X, vilket inte gick superbra. Men till slut hittade hon honom iaf, och så åkte jag hem.
Men precis när jag hoppat ur taxin så ringer hon och frågar om jag är hemma för hon ska tydligen också hem till mig. Stackars tös...

I vilket fall så la vi oss och sov sen och vaknade upp tio över elva när mitt larm ringde.
Åkte sedan ut till Dannikesjön och badade med Fredds. Jag hoppade i först, helt otroligt, sådan badkruka som jag är. Skyller på alkoholen ;)

Ikväll blir det en lugn kväll, med mys med familjen :)<3

Puss på er!



KVÄLLENS OUTFIT:
Kjol med dragkedja - Zara
Linne - Gina Tricot (tror jag)
Gladiatorklackar - Scorett (my darlings)
Klocka (syns väldigt dåligt) - Dolce & Gabbana
Armband - Olika

Lina och Hannah på Babbel



 


Make Up-time!

Varit ute i solen hela eftermiddagen och även kletat in halva kroppen i Vaselin för att få lite fart på pigmenten.

Nu är jag kletig och svettig, och klockan visar att det är dags att börja göra sig i ordning inför kvällen; duscha och sen make up-time! :)

Kanske uppdaterar innan jag åker och hämtar Hannah, annars får ni ha en riktigt trevlig kväll så hörs vi i morgon ;)


Oh, it´s make up-time, bitches!


 


090806

Tudiluuuuu!

Precis avklarat en god frukost, och sitter och dricker upp resterande kaffet som finns kvar.

Ska snart köra iväg Mathilda till lilla Malin för idag ska de bitcharna åka till Kreta en vecka. FY FAN, vad orättvist... Hade gärna följt med om det inte var så jävligt att jag börjar jobba på måndag igen :/
Jaja, bara det blir fint och varmt väder här hemma så kan de gott vara där för mig, hehe.

Har lite ärenden att fixa i staden. Självklart kostar det pengar. Skit ner er. Vill inte ha pengar eller något med dem att göra... Uschabuscha :P Tänk om allt varit gratis? Fan vad bra det hade varit, men till och med naiva jag inser att det skulle inte fungera...

Skit samma.

Ikväll ska jag, Hannisen och Lina ut och äta på Babbel. Bord är beställt till klockan nio och det ska bli riktigt mysigt. Sedan blir det utgång efter det, och det ska bli hårt, mina vänner.

Blir nämligen en lugn lördag för mig, för mami och papi samt min morbror och moster ska se Madonna i GBG och ville ha skjuts hem på natten.
Då är Tess där och erbjuder sina tjänster mot en liten ersättning, muahahaha ;)


Sätta på diskmaskinen nu.
Hörs later, bitches!


090805

Hallå godingar!

Har tillbringat hela dagen i Göteborg i princip. Systrarna fick ett ryck innan och bestämde att vi skulle dra dit och shoppa, IGEN.
Sagt och gjort. Gjorde oss iordning i ilfart och sedan bar det av.

Denna gången vart det bättre utdelning på kläderna iaf. Köpte lite smått och gott som jag är riktigt stolt över.
Här nedan ser ni vad som inhandlades :)


Kjol från Zara.


T-shirt från H&M.

Oversize T-shirt från H&M (äntligen hittade jag den!).


När vi kom till Borås igen så fikade jag med Emms på Tant Grön. Skitmysigt att sitta där i kvällssolen och dricka kaffe och tjöta skit, som vanligt :)

Nu ska jag in till mamma och Mathilda och titta på film.

Puss på er!

Volbeat

Jag vet inte vad det är.

Har gått från att hata dessa till att gilla dem som fan... Hur kommer detta sig?

Tror att det kan ha att göra med att jag faktiskt såg dem live på Sweden Rock och då fick någon slags wow-upplevelse och sen ledde det ena till det andra...

En av mina favoritlåtar är ju självklart Mary Ann´s Place. Gardens Tale och Still Couting är ju självklart värda att lyssna på med.

Har ni någon favoritlåt, gott folk? :)

Kolla in översvämningen...

Som vi hade igår kväll.

Regnet öste ner som bara fan och det mesta av hela vår tomt låg under en decimeter vatten.
Tufft! :)

Tur att kaninerna våra inte druknade i vattnet :)


090804

Goddagens gott folk!

Har nyss käkat cornflakes med hallon och björnbär. Asgött verkligen och det känns inte ens onyttigt (även och cornflakesen kanske inte är supernyttiga, men wtf).

Var innan inne i staden med systrarna samt Malin och Fredds. Blidde en fika på Viskan och en massa skitsnack, of course!
Sen tog vi en runda på stan för jag tänkte att jag skulle hitta något av följande: 



Dock hittade jag inget, såklart... Blääää...

Men får åka in till stan på torsdag igen, för då ska nog H&M få in den leopardfärgade T-shirten som jag önskar mig :)

Ikväll blir det bio med systrarna. Sommaren med Göran är det som gäller.
Den ska tydligen vara bra, så håller tummarna för det :)

Back from the city

Nu har jag och mamma kommit hem från stan.
Har köpt mig min underbara, stora spegel samt en matta t.o.m! Blev en ryamatta från Chili, rätt snygg faktiskt. Trodde aldrig att jag skulle köpa mig en matta i den butiken, men men, man förvånas över sig själv ibland.

Hittade även ett par solglasögon, ÄNTLIGEN! Jag har gjort sönder fyra par minst i sommar. Nu hade jag endast mina rosa Ray Ban-kopior från Gina kvar, och det funkar inte.
Nu hittade jag iaf ett par stora svarta snygginar på Sisters. Lite dyrare, men wtf, de var snygga och jag var verkligen i behov av ett par svarta.

Nöjd med dagens inköp, men ska in till stan i morgon för att se om H&M har deras nya leopardfärgade oversize t-shirt hemma :) MUST HAVE!

Mat nu.
Puss på er godingar ;)

090803

Fy vilket äckligt väder det är idag. Hua mig!
Har verkligen inte gjort många knop idag. Gick upp strax före nio och rastade Mellwin, åt frukost och sen har jag spelat The Sims 3.

Sen ska jag och mamma in till stan och titta på lite grejer till min lägenhet.
Har ju hittat en stor, vit spegel i gammaldags utförande på Ekohallen som jag ska köpa. Hittade även en skitfin lykta där med, också gammaldags. Funderar på den med, men får se.

Nu ropar mamma att det är fika. Så dags för lite kaffe och krusbärspaj, MUMS!

Puss på er tills vidare!


Hannah, jag och Lina på bussen i lördagsnatt...

090801

Då vart det lördag igen.
Kom hem från stan med Hannah. Vi var på Systemet och köpte vodka, för vi ska ha drinkmys ikväll hos mig.
Sen yrade vi runt i tre stycken mataffärer och inhandlade lite mat till kvällen, samt jordgubbar.
Ikväll blir det nämligen Frozen Strawberry Daquiri hemma hos mig ;) Min absoluta favoritdrink!

Rätt så stressad nu faktiskt. Håller på att göra lunch och ska sen gå ut en promenix med lilla Mellwin igen och efter det duscha.
Sen blir det att åka till mig och så ska vi göra oss iordning och laga gooood mat :)

Hoppas på att Lina joinar oss också, så blir det superkul ;)

Btw, jag är totalt beroende av The Sims 3 som jag har köpt. Än så länge fungerar det i min dator, så det är bara att hålla tummarna att det fortsätter att fungera.

Puss på er tills vidare!

RSS 2.0