090428

Har precis tittat på Desperate med Hannah och mamma.
Avsnitt 19 som jag redan sett en gång, men usch vad hemskt det var denna gången. Låg i soffan och trodde jag skulle gå sönder för att det var så sorgligt :/ Uscha...

Vart och fikat med Emma och Emelié idag också. Mycket trevligt stund på Tant Grön. Gött att vi har så roligt tillsammans :)
Nästa helg är det spikat med utgång och vi ska röja som in i helvete, och även skämma ut oss en smula :)

Efter fikat åkte jag till lägenheten för att lämna min nya kudde som mamma tvättat bort blod ifrån. Råkade ju skära mig på påsen det första jag gjorde efter att jag köpte kudden och blodade ner den :/
Men nu är den tvättad och mörkare än den andra kudden jag köpte... Får se hur det blir. Tre olika nyanser av rosa i min soffa :)
Såg även att min toalett är ommålad till vitt vilket blev mycket bra :) Mycket bra hyresvärd som fixar det man ber om :)

Efter det drog jag ut på vägarna och åkte ändå till Länghem. Hade ingen lust att åka hem utan åkte runt och lyssnade på musik och njöt av någon slags frihet som infann sig i kroppen.
Det var riktigt skönt.
Kom hem efter halv nio någon gång, så det var ett tag jag var ute och for.

I  morgon är det dags att färga håret igen. Ser ut som en bajskorv i håret, och både Emma och Emelié frågade om jag färgat håret. Pinsamt. Nej, nu ska jag bli svarthårig igen i princip och fint ska det bli.
Nu känns det som att jag måste ha mössa för att det är sån ful färg.

Nehepp. Dags att sova nu :)
Natti natti.


090427

Jobbat hela dagen lång idag, ändå till halv sex. Yeah.
Fick reda på vad min löneförhöjning skulle bli också. 529 kronor. Det är nästan så att man trillar av stolen.
Helt otroligt hur dåliga löner vi har på vårat jobb. Måste se till att skaffa en bättre lön, alternativt byta jobb för jag kommer inte att klara mig så länge när jag bor ensam sen. Uscha.

Efter jobbet var jag och hämtade ut min nya kamera. Tro det eller ej, men jag valde att köpa en ny kamera även om jag hittade den gamla som jag "söp" bort. Den var så dålig så jag kunde behöva en ny kamera. Hoppas verkligen att jag blir nöjd med denna, men den borde inte vara några problem.

Trodde att jag skulle fika med Emelié och Emma idag, men så var inte fallet utan tydligen var det i morgon vi skulle fika. Lite besviken blev jag allt, för jag hade sett fram emot att få träffa mina små damer idag. Men jag överlever nog tills i morgon.

I nästa vecka är jag ledig på min födelsedag, tack vare att sjätte juni infaller på en lördag :) Tackar tackar!
Då är det bestämt att jag och systrarna ska åka till Ullared. Får väl se om det är någon mer som är sugen på att hänga på. Ska i alla fall kolla på saker till lägenheten och köpa en sololja! STORT MÅSTE!

Nu har jag absolut inget att göra. Funderar på att klippa sönder ett par jeans som jag kan använda som shorts i morgon om vädret tillåter (vilket det förmodligen även gör). Men vet inte om jag orkar få tummen ur röva.

Nu blinkar min lampa i taket som en jävla idiot. Tror att den kommer att dö snart.  
FYI bara :)

090426

Längesedan (igen) jag uppdaterade bloggen, men här kommer en liten sammanfattning av veckan som varit.

I måndags vart det fika med Emma och Emelie (som jag nog inte träffat på drygt ett år) på Viskan. Hur trevligt som helst. Blir fika med de små damerna i morgon igen :)
I tisdags åkte vi till Sälen på kvällen. Dock var jag hemma från jobbet den dagen då jag på måndagen kände mig hur risig som helst, och dessutom hade feber på kvällen.

Vaknade alltså på tisdagsmorgonen med 40,6 graders feber och så ont i halsen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Låg hemma hela dagen i soffan och hade riktiga skuldkänslor för att jag lyckats bli sjuk igen, med tanke på att jag måste passa mig med frånvaron på jobbet.

Fick i alla fall packa sedan sent på eftermiddagen en halvtimme innan vi åkte.

Kom upp runt halv tolv ungefär och gick och la mig rätt så snabbt.

På onsdagsmorgonen vaknade jag och spydde. Febern var borta, men halsen kändes skit och så lite spy på det. Riktigt fint.
Låg hemma i stugan hela dagen medan mamma, pappa och Mathilda var ute och åkte skidor i det fina vädret.
 
På torsdagen kände jag mig bättre i alla fall så jag kunde vara med och åka. Dock mådde jag illa hela dagen så det blev att jag och Mathilda satt på Lyktan och solade och rökte som små skorstenar.

På fredagen var allt frid och fröjd, förutom halsen (men det gick bra i alla fall) och vi åkte så mycket vi kunde på förmiddagen innan backarna var sönderåkta och snön var som smör. 
Satt på Lyktan igen och solade för det mesta. 

Sedan åkte vi runt tio hem på lördagsmorgonen. 
Kom hem igår strax efter fyra. 
På kvällen åkte jag och Mathilda till hennes kompis Karro i Bollebygd på grillfest. Eller ja, fest och fest, jag fick köra medan resten av töserna drack :) 
Blev inte långdragna där för nu var det Mathildas tur att vara sjuk. Så åkte hem efter nio och kom hem vid tio typ. 

Idag har jag, mamma och Hannah varit runt i stan och kikat lite. Köpte en asstor kruka som jag ska ha i vardagsrummet i min nya lägenhet. Svart är den och jag tror att det kommer bli riktigt fint när jag planterar lite orkideér i den. 
Var på Mio och handlade en hel del. Kuddar till soffan, två vita med rosor på samt två rosa och en cerise. Riktigt fint kommer det bli. 
Även lite småkrukor där och prydnadsgrejer. Gick på över 2000, fast det var rea på mycket av grejerna :/ 

Sedan bar det av till Viskan med Hannah, Mathilda, Malin, Fredrika, Julia och Pontus. Satt där i typ fyra timmar och drack kaffe, käkade och bolmade som ånglok. 
Är precis hemkommen därifrån nu och snart är det dags för mat. 

Sådär. En kort resumé om hur min vecka har varit. 
Hoppas att ni har haft en trevlig vecka :)  

BTW. Jag har namnsdag idag ;)


090419 - Skimmad och av med hela plånboken

Kom hem från Karlstad för några timmar sedan.
Var en mycket bra helg, men tanke på omständigheterna. Över förväntan. Mycket trevligt.
På fredagen hände inte så mycket, utan vi drack lite cider/öl och pratade.
I lördags så var det meningen att vi skulle in till stan, men det blev inte så av en anledning :) Sen drog vi ut och spelade frisbee-golf. Första gången jag går runt en sådan bana och jag tyckte själv att det var väl hyfsade poäng jag fick för att vara första gången :)
Sen åkte vi hem och spelade lite Risk på datorn (jag vann) och sedan Yatzy och åt lite kladdkaka (Jesper vann).

Idag kikade på lite Arkiv X-avsnitt innan vi gick upp, och det var runt halv två typ :P Åkte till Coop och köpte frukost.

När jag skulle boka min hemresa funkade inte den andra bokningen jag skulle göra från Göteborg-Borås. Ringde mamma för att be hennes kolla mitt konto och det visade sig att det var bara 37 kronor kvar. Konstigt, för mamma flyttade i fredags över 1700 kronor från mitt sparkonto till kontot som är kopplad till mitt kort.
Men hon sa att ett uttag var gjort i fredags på 1500 kronor. Och det är inte jag som har gjort det. Har inte gjort ett bankomatuttag sedan den 3:e april.
Så, då kom vi fram till att mitt kort var skimmat. JIPPIE! Fick således ringa och spärra mitt kort, samt beställa ett nytt.
Banken gör en reklamation på det hela. Det jag behöver göra nu är en polisanmälan, och sedan ska jag få tillbaka mina pengar som jag blivit av med.

Meeeeen. Som om inte detta var nog upptäcker jag på tåget på vägen hem att min plånbok är borta. Letade igenom hela väskan men fann den ingenstans. Inte heller Jesper hade den kvar hemma hos sig och han letade igenom i princip hela huset och även bilen.
Den var puts väck.
Då kom jag på att när jag skulle kliva på tåget i Göteborg på väg till Karlstad i fredags så var det två stycken som hjälpte mig med min resväska. De verkade konstiga när de höll på med resväskan och flyttade så konstigt på den. Men de fick min uppmärksamhet riktad på resväskan, medan de utan problem kunde sno min plånbok.
Så. Kortet är skimmat och plånboken med allting är borta. De som snodde plånboken kan aldrig i hela världen ha kommit på min kod för jag har den inte uppskriven någonstans. Dessutom äter automaten kortet om man slår fel kod tre gånger i rad. Så någon måste ha fått tag i min kod till kortet före det och när de såg att det sattes in en "lite större" summa pengar så passade de på att ta ut den.

Måste till polisen i morgon bitti innan jobbet för att göra en anmälan på alltihopa. Sen måste jag även skaffa nytt körkort och skit.
Jobbigt med en massa merarbete som detta innebär. Men viktigast är ju att jag ändå får tillbaka mina pengar.

Nej, nu är det snart dags att sova.
Sov gott allihopa!

090415

Idag har jag haft lönesamtal, vilket jag inte trodde jag skulle ha förrän i morgon.
Så en kvart före avtalad tid får jag en påminnelse på datorn. Helvete. Jag som inte var förberedd alls.

Så jag gick in till mötet beredd på det värsta.

Men det visade sig inte vara så farligt ändå. De var nöjda med mina prestationer hittills och jag har även utvecklats (tydligen). Fick beröm för att jag är en av dem som tydligen skapar bra stämning på kundtjänsten. Trodde jag verkligen inte, men men... Bara att tacka och ta emot :)

Hoppas nu även på lite extra klirr i kassan när vi väl får veta hur mycket löneförhöjning vi får (vilket inte kommer ske förrän i början på maj, kan jag tänka mig).

Var hos tandläkaren i morses med. Gick upp kvart över sex... Okristligt tidigt, och till råga på allt så började jag även nio. Uscha. Blev att åka hem en stund efter besöket hos tandläkaren.
Hann inte göra mig i ordning ordentligt före visiten där.

Skulle faktiskt egentligen träffat Emms idag vid åtta, men det blev inställt igen tyvärr. Hon var hemma för sent.
Men i morgon MÅSTE vi fan träffas. Annars är vi totalt värdelösa :/ 

Har faktiskt bestämt mig hur jag ska göra till helgen. 
Tro det eller ej, men jag lämnar Borås och far norrut mot de värmländska skogarna och besöker Jesper. 
Ingen aning på hur det kommer att bli, men jag åker upp utan några som helst förhoppningar kring oss. Dock hoppas jag att vi kommer att ha roligt ihop som vänner :)


Nu ska jag nana och drömma trevliga drömmar.

Natti natti :) 


090414

Idag har det varit en helt weird dag.
Natten var hemsk. Låg och tänkte en massa och var så otroligt pigg. Samtidigt gjorde det så ont i mig, jag kände mig så jävla sårad.
Egentligen ska jag inte känna som jag gör. Men vad ska man göra när man fortfarande har kvar känlor för en person som gått vidare?
Jag vet faktiskt inte, för jag har aldrig suttit i den här situationen tidigare. Det var mitt enda seriösa förhållande och det gick åt helvete. Fan vad livet kan vara surt ibland.

Fick dessutom veta mer saker idag som inte gjorde mig glad.
Fick ännu ett bevis på att killar är riktigt annorlunda och absolut inte som vi.
Dessutom fick jag reda på att en mycket, mycket närstående till mig har början till en mycket allvarlig lungsjukdom.

Ingen bra dag med andra ord.
Hoppas verkligen att morgondagen blir bättre :)
Tror dock att den kan bli det om en viss sak händer, tihi :P Då blir jag i alla fall lite gladare.

Men det fanns en positiv sak med dagen idag: träffade min hyresvärd i morses och han skulle åtgärda allting jag påpekade. Känns bra.
Han skulle fixa det under veckan jag och familjen är i Sälen, dvs nästa vecka.
Då blir det fint när jag kommer hem igen :)


I morgon bitt ska jag till tandläkaren, vilket känns sådär.
Känns inte som att jag skött mina tänder som jag borde, vilket kommer resultera i tjat om att jag inte ska dricka kaffe, måste använda tandtråd samt skölja med flour!
MYCKET VIKTIGT!

Näpp... Dags att sova nu och ser fram emot en liten del av dagen i morgon i alla fall :)

090412

Jahopp. Då var påskafton över och påskdagen är här.
Gårdagen var helt okej.
Åkte på förmiddagen in till stan med mamma, Hannah och Mathilda. Skulle försöka hitta något att ha på oss på kvällen, men det gick sådär. Jag var ute efter något att ha på överkroppen, men det slutade med att jag köpte ett par svarta jeans och ett par skiiiiitläckra pumps. Så, inget att ha på sig på överkroppen blev det :/ 
Åkte hem och solade i det fina vädret. Fick lite färg faktiskt, men inget man kan skryta med.

Sen var det dags att göra sig i ordning. Jag, Hannah och Mathilda skulle vara hemma för att ha grillkväll. Mathilda hade bjudit in lite kompisar och Hannah med. Blev fullt hus. 
Dumma mig tappade ur min svarta Make Up Store-ögonskugga på Mathildas golv, och det var ett helvete att få bort det svarta för det fäster riktigt jävla bra. 
Sen letade man kläder i en och en halv timme innan jag bestämde mig för att ha på mig svarta leggings (surprise!) och ett vitt linne med Rolling Stones-tungan på, samt mitt nya nitskärp från Gina Tricot kring höften. 

Satt ute och drack och hade rätt så trevligt. Dock har jag svårt för yngre människor när de dricker för de för ett sånt jävla liv. Kan inte ha kul utan att skrika rösten ur sig. Usch... 

Skulle egentligen gått ut sen, men fick en jävla huvudvärk och var skittrött så jag bestämde mig för att vara hemma istället. Somnade i soffan framför en film vid tolv på natten. Bra påskafton det där. 

Idag vaknade jag lite småbakis (otroligt för att jag drack i princip ingenting), men det gick över snabbt. 
Sedan har jag tillbringat hela dagen ute i solen och fått ännu mer färg :) 
Nyss åkte jag och Hannah in till Hemmakväll för att hyra film och köpa lite götte :) 
Nu har huvudvärken kommit tillbaka och det gör riktigt jävla ont. Tagit en tablett som jag hoppas ska hjälpa snart. 

Så ikväll blir det i alla fall mys med chips framför lite filmer :)   

090409 - Bajsdag

Sista dagen på jobbet innan långledigt. Eller ja, i alla fall fyra dagars ledighet och det tackar man inte nej till.
Har dock inte varit någon höjdardag, för jag har gått omkring och haft en jobbig magkänsla igen.
Hatar den magkänslan, för oftast så säger den mig någonting obehagligt.
Även småsur på en viss person. Fattar egentligen inte hur personen i fråga resonerar och tänker över huvudtaget. MEN. Det är inte mitt problem LÄNGRE. Förutom att jag ändå involveras i det.

Skit samma.
Ska försöka njuta av dessa lediga dagar och inte tänka på det jag inte borde.

Håller en tumme för att det är fint väder i morgon så att jag kan bättra på min bränna lite.

God natt med er!

090408 - Onsdag

Idag fick jag sluta tidigare på jobbet. Skulle egentligen jobba till halv sex, meeeeeeeeeen, chefen frågar om jag vill gå hem tidigare.
Löste ett ärende och drog hemåt runt fem i tre. Gött jobb man har.
Dock ser min kompbank inte så bra ut för tillfället, men kan tänka mig att jag jobbar upp den i sommar igen :P

När jag kom hem bokade jag soltid åt mig, Hannah och Mathilda till klockan sex.
Fick ta 66:an när vi kom dit, för de hade inte en Maxi ledig.
Låg där och kokade som en jävla fisk och nu är jag röd och fin i ansiktet. Hej tvättbjörn!

I morgon är det sista dagen innan det är ledigt i fyra dagar.
Ska bli helt underbart och ser fram emot på lördag då vi ska vara hemma några stycken och förfesta för att sedan dra ut på krogen.
Hoppas på en riktigt bra påsk och att ingen jobbiga saker händer.
Har en förmåga att bli skitdeppig på fyllan och börja gråta över saker och ting, men klarade mig faktiskt undan det sist :)
Hoppas på samma tur den här gången.

Ska faktiskt vara så redig att jag ska städa bilen på fredag för den ser ut som ett helvete inuti. Äcklig, rent ut sagt. Så nu ska den bli fin och mamma ska slippa tjata på mig och förhoppningsvis blir även hon nöjd :)

Nu är det snart dags för mat, så jag önskar er alla en trevlig kväll!

PS. Hannah fick jobb idag. STORT GRATTIS TILL HENNE! <3

090407

Idag var det jobb, som alltid på en vardag.

Efter jobbet bar det av till Tant Grön med Karoline för en fika.
Var mycket trevligt. Vi satt inne en stund innan vi bestämde oss för att sätta oss ute. På med filtarna och ytterkläder, för det var en aning småkyligt.

Satt där i en två timmar nästan och avnjöt varsinn paj och latte. Mycket mumsigt.
Ser fram emot att det blir lite varmare ute nu, för då kommer det säkerligen att tillbringas åtskilliga kvällar på Viskan :)

Kom på en sak innan tillsammans med Mathilda.
Vi är fria.
Både hon och jag har nyligen avslutat varsitt förhållande. Båda förhållanden hade varat ett tag.
Men i alla fall. Vi kom på att vi är fria och att vi kan göra precis VAD VI VILL. Kändes rätt skönt att komma fram till det.
Men sedan kom vi även fram till att det säkerligen dröjer ett bra tag innan vi gör vad vi vill. I alla fall kommer det att dröja för mig.

Jaja, vi får helt enkelt se vad framtiden har att erbjuda. Den som lever får se, som det så fint heter :)

090406

Idag var det åter jobb.
Till vissa hinner man inte ens säga hej till innan de börjar skratta och reta en för hur full man var i fredags.
Blev påmind om hur jag försökte ta mig in i fel hus... Uscha :/
Fast det är ju kul att man kan underhålla sina arbetskamrater lite i alla fall.

Har även passat på att fixa en ny kamera. Min "gamla" (tre månader gammal drygt) råkade jag supa bort i fredags. Någon lycklig själ har väl numera en massa bilder på mig och mina systrar. Grattis!
Hittade i alla fall en som jag verkligen ville ha som är skitbra, men så finns den bara i vår lagershop i Örebro och är totalt slutsåld i resten av landet.
Men självklart drar man i vissa trådar och vips så kan jag kanske ha den till slutet av veckan :) Kommer nog bli riktigt nöjd.

Efter jobbet idag var jag tvungen att åka till Kid för att lämna tillbaka fyra stycken gardiner som inte passade i köketoch vardagsrummet. Puckade jag köpte sex stycken i lördags.
Jag behöll två för de passade tydligen i sovrummet :)
Får köpa nytt där någon dag, för de har fina grejer. 

Fick även åka en sväng via lägenheten för att hämta tyg till min soffa som gick sönder när man vi skulle klä den. Jävla skittyg, dåligt sytt från början så självklart spricker det när mamma ska klä den. 
Som tur var det undersidan av sittdynan i själv "soffdelen" och inget annat som gick, så mamma ska sy ihop det så blir det nog bra. 

Imorgon ska jag fika med Karoline om vädret tillåter. Och gör det inte det blir det förhoppningsvis en fika på onsdag. 
Ser jag mycket fram emot :) 
Uteservering på Viskan blir det! 

090405 - Söndag

Sitter och halvkollar på Van Veeteren nu på TV. Har inte så jättekoll på vad som händer, för det är en massa andra grejer som tar plats i huvudet.
Förstår mig verkligen inte på vissa människor ibland alltså. Hur tänker folk? Jag fattar verkligen inte. Jag vill förstå, men det går bara inte.

Vissa saker är bara helt otroliga och går inte alls att få in i huvudet. Jag blir så arg. Man försöker säga en sak, försöker få personen i fråga att förstå hur man menar och att man faktiskt menar allvar.
Men nej, personen skiter fullständigt i vad man säger och bara kopplar bort precis ALLTING som har med en själv att göra.

Jag hatar verkligen det. Verkligen. Jag blir så jävla förbannad. Jag orkar snart inte ens försöka utan bara koppla bort allt och skita i allt som tydligen är mycket lättare och mindre smärtsamt.
Jo, livet vore så mycket lättare då om man gjorde så. Kanske därför killar har det så lätt när det gäller känslor. De bara bestämmer sig för en sak och sedan kopplar de bort allting på en halv minut och sedan går de vidare med livet.
Känns som att det inte spelar någon roll om man skulle berätta om man vore döende eller nåt. Känns som att betyder lika mycket som en påse med skit.

Åt helvete med precis alltihopa.
Hädanefter ska jag göra precis som killarna. Koppla bort och gå vidare och skita i allt. Även om detta innebär att jag kommer att bli kallad känslokall osv för det är ju sådant man får ta om man vill ha det lätt här i livet.

090404 - Bakfylle-lördag

Igår var en riktigt rolig kväll med jobbet får jag lov att säga.
Vi var i Boråshallen och bowlade i två timmar.
Ett helt gäng från jobbet, både från kundtjänsten och teknisk service. Kul att träffa sina kollegor som man i vanliga fall bara pratar med på telefon :)

Det var en hel del alkohol inblandat i bowlingen och självklart så blir jag stenpackad, precis som vanligt när jag gör saker med jobbet. Hade i och för sig bara ätit lunch den dagen och inget mer, så det gjorde säkert sitt också.
I alla fall, vi bowlade och hade kul. Sedan bar det av till Café Viskan där vi satt och drack och hade trevligt.

Därefter ville jag gå hem för jag kände att alkoholen tog alltför bra, men det fick jag inte. Blev meddragen till Harrys istället, och där drack vi ännu mer :)
Sedan blev jag ännu mer full efter två oerhört äckliga shotar (mår illa bara jag tänker på dem) och ville gå hem.
Men nej, då skulle vi tydligen ha efterfest i min nya lägenhet som jag inte ens flyttat in i än.
Så jag, Göran, Cola och Botold tog en taxi dit.

När vi kom dit så försökte vi tydligen gå in i fel hus, så vi stod där utanför den låsta dörren och försökte öppna den utan framgång. Så kikar ett gammalt par ut genom nedersta fönstret och säger att vi är vid fel hus. PINSAMT!
Går till rätt hus och kommer in. Vi är där i typ tjugo minuter, och Göran hinner halvdäcka i min säng med mammas byxor på sig :P
Efter det tar jag en taxi hem och sedan är det alldeles svart. Kommer inte ihåg alls hur jag tar mig in i huset och upp till mitt rum och ner i sängen :P Mamma sa i morses att jag tydligen väsnades en del, och det kan jag mycket väl tänka mig.

I morses när jag vaknade upp så var jag fortfarande full, men tog två alvedon och så kändes det lite bättre.
Åkte in till Knalleland med mamma och Hannah och Mathilda, och köpte lite grejer på Kid. Gardiner är numera fixade i vardagsrummet och köket :)

I morgon blir det med pill med lägenheten och då ska vi även bjuda hem mormor och morfar på våfflor.
Myspys :)

090403 - Bowling med jobbet

Då var det fredag igen vilket innebär att det är helg :)
Om några timmar är det dags att bowla med jobbet, vilket ska bli oerhört roligt :)

Fick till och med gå hem tidigare från jobbet idag, med kommentaren "Thérèse,du kan gå hem nu och så kan du laga dina byxor" (hade tigths med en massa hål i, men som faktiskt ska vara där).
Folk hade gjort sig mycket lustiga över mina byxor heeeela dagen lång :P Kul att man kan glädja någon i alla fall.
Fick i alla fall sluta fem i tre, och då tänkte jag sola efter det, men så fanns det ingen tid.

Åkte hem direkt istället och tänkte packa kläder inför kvällen, men hittar inget att ha på mig :/ Usch, sånt här är jättesvårt... Ska nog i alla fall ha ett par leggings med spets längs yttersidorna på benen, men resten är fortfarande mycket oklart...
Need help... :/

Ska se om jag hittar någon i mina gömmor i garderoben nu :)

090402 - Tillbaka till jobbet igen

Idag var jag tillbaka till jobbet igen.
Blandade känslor får jag lov att säga. Skönt att träffa folk, men jag hade gärna varit hemma och solat hela dagen i det underbara vädret.

I morgon är det fredag i alla fall som tur är och efter jobbet ska vi spela bowling tillsammans med ett gäng på TS. Ska bli riktig kul och jag ska fan se till att bli så jävla full att jag glömmer av vad jag heter.
Känns som att ett sådan fylla verkligen behövs, med tanke på senaste tidens händelser.

Nej, nu jag har inget mer att tillföra.

Godnatt med er allihopa!

090401 - Onsdag

Då var nästan denna onsdag, och första april, till ända.
Dagen har varit helt okej med UNDERBART väder! Fick leveransen av min soffa från Ikea idag. 
Jag och Hannah stod på balkongen och njöt av vädret samtidigt som vi övervakade killarna från DHL nedanför när de bar in soffan. Otroligt varmt och skönt. Nästan så att man tog av sig i bikini och la sig och solade.
Men det är kanske inte så smart när man knappt är frisk från halsluss. Nixpix.

I morgon ska jag faktiskt tillbaka till jobbet. Blir nog helt okej. Halsen har dock börjat att göra ondare igen (skit), men ska nog klara av att plocka lite calls i alla fall.
Känns ändå dumt att vara hemma, så jag måste tillbaka.

Pratade med en person idag på telefon som fick mig att inse en sak som jag kanske inte riktigt insett ordentligt innan.
Det slog mig nästan som en knytnäve i ansiktet och jag blev ledsen när jag insåg det hela (som jag inte gjort på allvar tidigare).
Varför går det som det går ibland? Har ödet planerat något annat eller är detta bara en liten paus i livet man tar, för att senare ta upp detta igen?
Jag vill veta, för det känns oerhört frustrerande att inte veta vart man är på väg någonstans. 

Läste gamla meddelanden från denna personen från i somras, då allt var bra. Jag blev så glad av dessa meddelanden, men samtidigt ledsen när jag tänkte på hur allt har utvecklat sig efter detta. 
Så mycket som har hänt. Bra saker, men även dåliga. Hade jag kunnat ta bort de flesta dåliga saker som hänt, och behållt allt bra, hade jag fortfarande varit världens lyckligaste tjej. 
Men nu är detta verkliga livet och då kan man inte göra sånt. Det är bara att acceptera de svåra och hårda tiderna, och hoppas att allt vänder till det bättre igen. Och att det inte tar alltför lång tid...

Nu ska jag snart sova. Väntar dock på ett samtal från denna person, som jag verkligen hoppas ringer mig, för jag är angelägen om att prata med honom. Och han ska veta att jag, faktiskt, fortfarande älskar honom...

Godnatt.  

RSS 2.0