090607

Då var man hemkommen från Sweden Rock Festival 2009.
Jäklar, vad roligt det var när man summerar allt i efterhand. Riktigt skoj.

Kan ju dra en liten sammanfattning av de tre dagarna (plus halva dagen idag, söndag).

Vi gick upp klockan halv fem i torsdags morse, och kom hemifrån vid sex och sedan började färden ner mot Sölevsborg vid sju (gjorde massa stopp under vägen som tog lite tid).
Men sedan åkte vi och var framme vid halv ett eller något.
Vi kom på att vi hade så otroligt mycket grejer att vi inte fick med oss allt på samma gång till campingen. Men som tur var hittade vi en taxi (fyrhjuling) som kunde skjutsa oss till campingen och en lämplig plats. Öppnade första ölen i "taxin" och bara njöt av att vara framme.

Därefter hände en massa skoj, vi såg bland annat Volbeat och de var riktigt bra live faktiskt. Trevligt sällskap hade jag med :)
Dock så blev i av med våra värdesaker första natten, fast Hannah och Rebecca sov i tältet. Totalt blev vi av med tre telefoner, två kameror och några hundralappar var i kontanter. Även Beccas plånbok blev stulen igår medan vi satt utanför tältet, helt sjukt.

Så nu blir det till att skaffa en ny telefon i morgon, samt invänta nya SIM-kortet som mamma beställt till mig och Hannah. Hatar detta, man blir så jäkla handikappad av att inte ha telefon. Speciellt när vi lyckades tappa bort varandra x antal grr.

Men men. Sammantaget var det helt underbart i alla fall. Igår hade vi så varmt och skönt väder så vi kunde ligga ute och sola. Stiftade genast även bekantskap med några grannar till oss när vi låg där halvnakna.
En helskön snubbe som hette Henke strippade för oss till Barbados medan vi låg där och höll på att dö av skratt när vi fick se alldeles för mycket nertill :P 

BTW, bästa bandet vi såg; lätt In Flames. Var en sådan härlig känsla att springa ner fulla och glada mot den stora scenen och jag vet inte hur många tusen folk som står där och alla ljus lyser så härligt och musiken bara dönar så gött :)
Då kände man sig så jäkla lycklig i hela kroppen. Alla jävla bekymmer och alla personer man stör sig på bara försvinner och det är bara en själv, musiken och den lyckliga känslan i kroppen i en härlig kombination. 

Har egentligen en massa att berätta, men kan inte dra varenda liten händelse. MEN. Det var KUL! 
Sweden Rock nästa år medär redan givet!

Godnatt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0