Sammanfattning av Sälen

ONSDAG: Dagen började rätt sent med att vi for ut i backen för första gången detta året. Var dock tvungen att införskaffa varsinn mössa till mig och Hannah först, något vi hade totaldissat först, men sen kom på att den kunde vara bra att ha med tanke på kylan.

Sent omsider åkte vi i alla fall upp i den första liften, och sen bar det av nerför. Hann dock inte bli så många åk innan vi kom på att en paus på Café Pulsen skulle sitta fint, och med det lite varm choklad med grädde på. Götte.

Efter det bar det av till Hundfjället och bara där åka något åk innan vi kom på att en god lunch på Bröderna Allén skulle sitta fint. Beställde en rejäl hamburgare där. Kunde vart gött om den inte redan såg ut att ha blivit tuggad på en gång.

Efter lunchen skilldes jag, Hannah och Mathilda åt från mamma och pappa. Var duktiga och i alla fall åka i två backar innan vi tre åkte till Lyktan och beställde något att dricka och kladdkaka med grädde.  Satt där som traditionellt och åt och tjöta om allt mellan himmel och jord.

Sen beslutade vi oss att det skulle vara skönt att åka hem, för alla tre hade förjävligt ont i fötterna efter första dagen, och ingen kände då för någon afterski, så det blev hem till stugan.

Hade dock svårt att hitta till stugan, så det tog en tio minuter en kvart extra. Bra där;D

TORSDAG: Denn dagen började rätt så sent den med. Men strax efter den började tog den slut. Satt på Café Pulsen och skulle dricka lite, men sen så går strömmen. Och inte bara strömmen inne på Café Pulsen, utan på hela anläggningen! Vilket betyder att alla liftar stannade också. De som satt i sittliften fick drivas upp på någon slags diesel för att inte behöva sitta där halva dagen.

Men vi  sitter där i en fyrtio minuter innan mamma och pappa beslutar sig för att staka till Tandådalen och hämta bilen så att vi åtminstone kan komma därifrån (det stället vi var på låg på andra sidan berget, rätt så öde). Jag, Hannah och Mathilda ville definitivt inte följa med, palla staka:P

Så vi gick ut efter ett tag och satte oss i en snödriva och tog några cigg. Väntade sammanlagt i två timmar på att få komma därifrån.

Till slut så började en släplift gå och vi var inte sena och hänka på den. Stiftade också bekantskap med en skåning i liften. Trevlig prick. Han hade tydligen suttit fast i en sittlift då allt la av. Stackaren:P

Sen i alla fall gick dagen som vanligt.

Vi var på afterski denna dagen och jag och Hannah rockade där. Fick en del uppmärksamhet från bandet som spelade. Hahahah, fan vad roligt det var.

Vi blev en aning dragna där med:P Hahahah, jevla snökrök blev det;D Men i alla fall, sen efter det åkte vi hem och tog det lugnt.   

FREDAG: Dagen började med lite najs åk i backen. Men det blev snabbt rätt dimmigt och blåsigt, så det var med en lättnad vi tog oss in på Lyktan för att käka en välbehövlig lunch.

Efter det skiljdes vi åt, mamma och pappa till Tandådalen, medan jag, Hannah och Mathilda var kvar i Hundfjället, för att sedan gå på afterski. Den var najs som vanligt;D

Blev bjudna på fest också där av ett par killar, rätt så najs;D  Hannah och Mathilda gick, men jag kände efter ett tag att jag inte vart särskilt sugen tyvärr:/

Men de gick i alla fall, och de hade tydligen roligt;D;D HAHA:D

LÖRDAG: Hemfärd. Inget speciellt. Städade och packade ihop på en timma drygt. Åkte bil i en evighet:P

Kom hem precis nyss från en utekväll, eller från en förfest rättare sagt. Trodde klockan var en timme mer,  och tog därför en onödig taxi hem alldeles för tidigt. Fan vad dum man är ibland:/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0